• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2019

13:38

PRED ZEMUN! Milojević oprezan: Titula? Nije još ništa gotovo!

Crvena zvezda

PRED ZEMUN! Milojević oprezan: Titula? Nije još ništa gotovo!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa mora da bude obazriva protiv Zemuna jer je u pitanju dobar tim čiji igra nije bodovno ispraćena

- Dolazi nam ekipa Zemuna, ekipa koja od početka ovog dela prvenstva nije bodovno ispraćena igrom koju ima. Treba obratiti pažnju, biti jako obazriv. Ekipa je dobra, a njihova snaga je i trener Dejan Ðurđević - rekao je Milojević.

Utakmica protiv Zemuna mogla bi da bude istorijska, 52. uzastopna bez poraza, čime bi bio oboren rekord.

- Nisam neko ko o tome priča unapred. O tome cemo pričati, ako se to desi - naveo je trener crveno-belih.

On se osvrnuo i na zdravstveno stanje prvog golmana Milana Borjana, kao i na nastup njegove zamene Zorana Popovića, koji je u Lučanima odbranio penal.

- Smatram da imamo dva podjednako dobra golmana, koji se svrstavaju u najbolje kod nas. Videćemo sutra, Borjan je mnogo bolje. Imamo zdravu atmosferu i drago mi je zbog Popovića i svih igrača. Kao trener sam srećan što imam dva golmana - objasnio je Milojević.

Foto: Starsportphoto



Milojević je govorio i o ekipi Radničkog iz Niša, koja je konkurent za titulu

- To je fenomenalna ekipa. Pokazali su konitinuitet, videli ste poslednju utakmicu. Imaju dobru ekipu, izbalansiranu, dobro vođenu. Vidi se da imaju puno strasti, da žive za Radnički. To je dobro za srpski fudbal, za grad Niš - naveo je Milojević i dodao da ni Partizan ne treba otpisivati.

- Partizan je i dalje u trci, dele se bodovi. Tu je i Čukarički. Ulazimo u završnu fazu, ima dosta utakmica u plej-ofu. Biće jako interesantna završnica prvenstva - zaključio je Milojević.

Utakmica 26. kola Superlige između Crvene zvezde i Zemuna igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 18 sati, a Milojević se priključio pozivu kluba i pozvao sve navijače da na dođu u što većem broju kako bi proslavili 74. rođendan.

Sav prihod od ulaznica (cena za svaku tribinu 100 dinara) ide u humanitarne svrhe.

ZVEZDIN NAJVEĆI PROMAŠAJ! Kafu otputovao, iz Zvezde imaju poruku: Ne zanima nas!

DAN ZA ZVEZDAŠE! Rođendan i napad na rekord i VEČNOST!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija