• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

09:14

ZVEZDA OVE SEZONE MOŽE DA SRUŠI MILAN, BAJERN, PORTO... Nestavaran pobednički niz crveno-belih mogao bi da nadmaši VELIKANE!

Crvena zvezda

ZVEZDA OVE SEZONE MOŽE DA SRUŠI MILAN, BAJERN, PORTO... Nestavaran pobednički niz crveno-belih mogao bi da nadmaši VELIKANE!

Podeli vest

Ubedljivim trijumfom protiv Zemuna u subotu, fudbaleri Crvene zvezde stigli su 52 pobede u nizu u domaćem šampionatu čime su oborili rekord generacije koju je u prelazu između dva veka predvodio bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin

Posle nestvarnog niza koji je započet još u oktobru 2017. godine ubedljivom pobedom protiv Mačve od 4:0 postavlja se pitanje do kada će trajati Zvezdina neporaženost u Superligi Srbiji, odnosno koji evropski i svetski velikani će ostati iza crveno-belih po trijumfalnom nizu.

Statistika jasno govori da, ukoliko ne izgube u narednih 11 kola (četiri u regularnom i sedam u plej-ofu) fudbalskog šampionata Srbije, igrači Crvene zvezde mogu da računaju da će prekinuti niz koji su nekada imali evropski velikani poput minhenskog Bajerna, Milana, Benfike, Šahtojora i Seltika, koji su imali ispod 63 pobede u nizu, a na ovoj brojci su se zaustavili Šerif iz Moldavije (2006 - 2008) i Tut Pusan iz Konga (2008 - 2012.).

Trenutno su na večnoj listi nepobedivosti neprikosnoveni ASEK iz Obale Slonovače sa neverovatnih 108 utakmica u nizu bez poraza i rumunska Steaua koja je tokom 80-ih godina, kada je postala i prvak Evrope, bila dominantna u evropskom fudbalu.

Podsetimo, poslednji poraz u ligi Zvezdini igrači su doživeli još 1. oktobra 2017. godine kada su u poslednjim minutima utakmice izgubili od Napretka u Kruševcu evrogolom Nikole Mitrovića.

(VIDEO/FOTO) TRIJUMF ZVEZDE ZA REKORD I ROĐENDAN! Crveno-beli ubedljivi protiv Zemuna, penali i autogol krojili pobedu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 5 godina

Koliko Informer navija za Zvezdu, volu je. Fudbal nam je propast. Zvezda prosecan tim u slaboj ligi. Nema mladih. U kosarci katastrifa, koji se to igrac stvorio?

shooster

pre 5 godina

U takvoj ligi bi i momci iz mog susestva bar 10 utakmica dobili a vi takve gluposti trucate

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija