• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.03.2019

14:37

ZVEZDIN NAPAD NA DUPLU KRUNU! MIlojević otkrio koliko je sledeća utakmica važna!

Crvena zvezda

ZVEZDIN NAPAD NA DUPLU KRUNU! MIlojević otkrio koliko je sledeća utakmica važna!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radnika, kaže da je veoma oprezan jer je glavni cilj osvajanje "duple krune" posle 13 godina

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radnika, kaže da je veoma oprezan jer je glavni cilj osvajanje "duple krune" posle 13 godina

- Kup je specifično takmičenje, dosta drugačije od prvenstva. Radnik je dobar tim, dobro vođen i čeka nas izuzetno teška utakmica u kojoj nema popravnog. Dobro ćemo se spremiti i nadam se da će nam navijači pomoći da prebrodimo ovu prepreku - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Sportskom društvu Crvena zvezda.

Zvezda na trofej nacionalnog Kupa čeka sedam godina, "duplu krunu" skoro duplo duže i ona je prioritet ove sezone, naglašava Milojević.

- "Dupla kruna" jeste cilj sa početka sezone. Nismo uspeli prošle godine, zato smo sada dosta oprezni. Treba biti obazriv - prisetio se Milojević poraza od Mačve u Šapcu na penale.

Nastup Marka Marina neizvestan je zbog povrede na meču protiv Zemuna, dok su van tima i dalje Ričmond Boaći, Marko Gobeljić i Milan Rodić.

- Marin tek treba da ide na snimanje. Povreda je lakša, ali tek treba da ide na snimanje i videćemo večeras. Dosta me raduje kako napreduje oporavak Gobeljića i Boaćija, ali ide pauza i hocemo da izbegnemo rizik. Nisu bili u punom procesu i želimo da ih ostavimo još sedam dana - zaključio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Radnika igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 18 sati.

ZVEZDA ČUVA BISER! Veliki talenat dobija novi ugovor i povišicu!

ZVEZDA ZOVE! Crveno-beli u borbi za duplu krunu, Babić: Navijači, podržite nas!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija