• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2019

19:59 >> 19:52

(VIDEO) ZVEZDINA RUTINA ZA POLUFINALE! Bomba Bena i Ivanićev prvenac srušili Radnik!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDINA RUTINA ZA POLUFINALE! Bomba Bena i Ivanićev prvenac srušili Radnik!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radnika iz Surdulice sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa Srbije i tako ostvarili plasman među četiri najbolje ekipe

 

Promešao je karte Vladan Milojević, ali ništa nije prepuštao slučaju. "Zvezdaši" su prvi put mogli da vide Erika Jirku u prvoj postavi, a mladi Slovak sasvim solidnom partijom pokazao je da na njega ozbiljno može da se računa u budućnosti.

Svoj prvenac u dresu šampiona Srbije dočekao je Mirko Ivanić koji je u 17. minutu bio najviši u skoku i posle centaršuta El fadu Bena doveo svoj tim u vođstvo. Nagradio je napadač sa Komorskih ostrva sebe za asistenciju, pa je u 44. minutu odličnim šutem iz slobodnog udarca povećao vođstvo Zvezde.  Ekipa Vladana Milojevića dominirala je protiv Radnika, a dovoljno o tome govori i podatak da su gosti prvi šut ka golu Milana Borjana uputili tek u 70. minutu.

 

 

Drugo poluvreme igralo se u slabijem ritmu. Pokušavali su crveno-beli preko Lorenca Ebesilija te raspoloženog Ivanića, ali je Lekić bio na visini zadatka i odličnim intervencijama spasio svoj tim ubedljivijeg poraza.

A ZA ROĐENDAN - NOVI UGOVOR! Marin produžio saradnju sa Zvezdom!

Monotonih poslednjih pola sata igra prekinuo je jedanaesterac za Radnik koji je u 91. minutu  preko Zlatanovića uspeo da smanji na 2:1 i postavi konačan rezultat meča.

 

 

Crvena zvezda se pobedom nad Surduličanima pridružila Mladosti iz Lučana, Partizanu i Radničkom koji su nešto ranije ove srede ostvarili plasman u polufinale pobedama nad Spartakom iz Subotice, Napretkom i Vojvodinom.

 

CRVENA ZVEZDA - RADNIK 2:1

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac)

Ivanić u 17. i Ben u 44. minutu za Crvenu zvezdu - Zlatanović u 90. minutu (penal) za Radnik

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Milunović, Babić, Gajić - Jovančić, Ivanić (od 68. Vulić) - Jirka (od 46. Ebesilio), Ben, Simić - Pavkov (od 77. Joveljić).

RADNIK: Lekić - Kričak, Kovačević, Pavlović, Milovanović - Kojić, Stojanović - Frensis (od 46. Zlatanović), Damnjanović (od 46. Stevanović), Bojić - Stamenković.

KRAJ! Crvena zvezda je u polufinalu Kupa Srbije.

90. minut - GOOOOL! Zlatanović smanjuje rezultat.

90. minut - PENAL ZA RADNIK! Vulić ruši protivničkog igrača. Deluje da je sudija Nikolić pogreši, ali će Radnik imati priliku iz jedanaesterca da smanji prednost.

85. minut - Nezanimljivo je na "Marakani". Monotoniju je pokušao da prekine Ben šutem pored gola.

77. minut - Poslednja promena u Zvezdi. Umesto Pavkova ulazi Joveljić.

76. minut - Nema većih uzbuđenja na terenu. Crveno-beli kontrolišu utakmicu.

68. minut - Miloš Vulić ulazi umesto strelca prvog gola Ivanića.

Foto: Starsportphoto

61. minut - Kakav šut Ivanića! Crnogorac raspoložen za igru, ali golman gostiju nogom u padu uspeva da spase svoj tim novog primljenog gola.

59. minut - Umalo da se Ebesiliju isplati presing na zadnju liniju Surduličana. Došao je Holanđanin do lopte i šutirao u bliži ugao, ali se istakao Lekić.

53. minut - Odličan pokušaj Milana Pavkova sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi pored gola.

52. minut - "Delije" ne zaboravljaju šta je Vladan Milojević uradio za Zvezdu pa su mu posvetili transparent.

 

 

46. minut - Nastavljena je igra. Prve promene napravili su Milojević i Milovanović. Kod domaćih u igri je Lorenco Ebesilio umesto Jirke. Dok su gosti izvršili dvostruku promenu, umesto Frensisa drugo poluvreme igraće Zlatanović, a Stevanović ulazi umesto Damjanovića.

POLUVREME U LJUTICE BOGDANA! Crveno-beli su uz pomoć Ivanića i Bena stigli do sigurnih 2:0 i napravili dobru "zalihu" pred nastavak meča.

44. minut - BOMBA! Ben pogađa iz slobodnog udarca za 2:0! Fenomenalan pogodak odličnog napadača.

 

 

40. minut - Ponovo prete crveno-beli. Nakon centaršuta Bena iz slobodnog udarca probao je Nemanja Milunović, ali pored gola.

35. minut - Odlična prilika za Bena, ali njegov šut ide pored gola.

33. minut - Veliki promašaj Veljka Simića! Poslužio je Jirka na tacni mladog vezistu, ali se ovaj propisno obrukao i sa nekih 10 metara prebacio čitav gol.

28. minut - Novi pokušaj Ivanića, ali ovaj put preslabo za Lekića.

24. minut - Oslobodili su se gosti uvodnog pritiska crveno-belih. Pokušavaju da ugroze gol Milana Borjana, ali nikako da realizuju završni pas.

17. minut - GOOOOOL! Mirko Ivanić postiže svoj prvenac u crveno-belom dresu! Odlično je Crnogorac skočio i glavom posle kornera El fardu Bena doneo prednost svom timu.

 

 

14. minut - Šut Erika Jirke ide preko gola. Pojačava Zvezda presing.

12. minut - Prvi udarac u okvir gola Lekića. Pokušao je Milan Pavkov, ali preslabo.

7. minut - Nema uzbuđenja u Beogradu. Crveno-beli kontrolišu posed lopte, ali bez pravih prilika na obe strane.

1. minut - Utakmica na "Marakani" je upravo počela. Početni udarac izveli su fudbaleri Radnika.

17.40 - Na klupi Zvezde biće Popović, Savić, Jovičić, Vulić, Ebisilio, Joveljić i Vukanović, dok kod gostiju svoju priliku čekaju Vasiljević, Pajović, Stevanović, Miladinović, Ristović, Đorđević i Zlatanović.

17.30 - Po prvi put ove sezone Slovak Erik Jirka nalazi se u prvoj postavi Zvezde.

17.25 - Crveno-beli "vole" da igraju sa Radnikom. U poslednja četiri okršaja Zvezda je pobeđivala isto toliko puta uz gol razliku 17:0 (6:0, 5:0, 5:0, 1:0).

17.20 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice. Ekipa Vladana Milojevića prošle sezone učešće je završila upravo u ovoj rundi, kada su nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca elimisani od Mačve u Kruševcu. Ipak, u Ljutice Bogdana se nadaju da ovoga puta mogu da samog kraja, ali i trofeja. Uz informer.rs pratite dešavanja sa "Marakane" iz minuta u minut.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija