• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2019

18:48 >> 17:49

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA NASTAVILA TEROR! Šou Joveljića na Banjici, čestitao Milojeviću 100. meč na klupi crveno-belih!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA NASTAVILA TEROR! Šou Joveljića na Banjici, čestitao Milojeviću 100. meč na klupi crveno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Zvezde su na Banjici upisali desetu uzastopnu pobedu protiv "građevinara" 3:0, zahvaljujući sprektakularnoj igri mladog Dejana Joveljića

Zvezdin vunderkind je sa dva pogotka čestitao treneru Vladanu Milojeviću jubilarni 100. meč na klupi lidera Superlige. Joveljić je načeo građevinare u 20. minutu, a potom u 53. duplirao prednost, dok je sve dileme, ako ih je bilo, rešio El Fardu Ben pogotkom u 86. minutu za 53. u nizu meč bez poraza.

Posle novog trijumfa, crveno-beli su nakon 27. kola zadržali sedam bodova više od drugoplasiranog
Radničkog na tabeli Superlige.

Foto: starsport

 

Nisu briljirali fudbaleri Zvezde tokom prvih 45 minuta igre, ali su ipak na odmor otišli sa prednošću. "Građevinari" su zapretili Borjanu posle 15-ak sekundi igre i više se nisu videli. Ali, nisu ni gosti bili preterano opasni u napadu. Zahvaljujući mladom Dejanu Joveljiću došli su do vođstva. On se najbolje snašao u gužvi u 20. minutu igre, dočekao jednu odbijenu loptu i smestio je u loptu. 

Uzbuđenja nije bilo do finiša poluvremena, kada su Pavkov i Ben stavili na muke golmana Miloševića, ali promene rezultata nije bilo.

Puleni Vladana Milojevića raspucali su se tokom drugog dela. Već u 53. minutu Joveljić je duplirao prednost crveno-belih. Opet se sjajno se snašao mladi napadač i u stilu iskusnog golgetera ćušnuo loptu u mrežu protivnika. Tačku na utakmicu stavio je Ben četiri minuta pre kraja utakmice na Banjici.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

RAD - CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:1)


Strelci: Joveljić u 20, 53, Ben u 86. minutu,

Stadion: "Kralj Petar Prvi". Sudija: Ilija Brdar (Novi Sad)

RAD: Marković, Šipčić, Jovanović, Stević, Tanović (od 69. Kasalica), Bainović, Ilić (od 46. Živković), Petrović, Tričković, Veselinović, Trifunović.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Savić, Milunović, Stojković, Ben, Jovičić (od 64. Vulić), Jovančić, Ivanić, Joveljić, Pavkov (od 64. Ebisilio).

Tok meča

Drugo poluvreme

Kraj utakmice!

86. minut - GOL! Ben stavlja tačku, Zvezda vodi 3:0! Ebisilio je odlično proigrao El Fardua Bena koji je rutinski zatresao mrežu za njegov 20. gol u sezoni.

84. minut - Kasalica je ostao da leži na zemlji nakon što ga je Ebisilio zakačio po nozi.

77. minut - Konačno pokušaj domaćina, šut Bainovića sa 18 metara, ali vrlo nepresizno.

 

Foto: starsport

73. minut - Izašao je Borjan sa gol linije, ali nije uspeo da ga iznenadi Trifunović. Nema promene rezultata na Banjici.

69. minut - Sve karte Rad baca na napad. Kasalica je zamenio defanzivca Tanovića. 

64. minut - Dvostruka izmena kod Crvene zvezde. Na terenu su Miloš Vulić i Lorenco Ebisilio, a iz igre izlaze Jovičić i Pavkov.

 

64. minut - Mirko Ivanić je šutirao sa oko 20 metara udaljenosti iz slobodnog udarca, ali je bio neprecizan, lopta je preletela prečku.

60. minut - Ubacio je Ben loptu u peterac Rada, ali su defanzivci građevinara bili na mestu i otklonili  opasnost.

53. minut - GOL! Zvezda vodi 2:0, opet Joveljić! Sjajno se snašao u šesnaestercu Rada, iz okreta postigao pogodak, poslao je loptu u donji desni ugao, Marković je bio nemoćan.

46. minut - Izmena kod Rada, Živković menja Ilića.

Foto: starsport

 

Kraj prvog poluvremena - Jović je doneo prednosti crveno-beima četvrtim pogotkom u Superligi ove sezone.

45. minut - Pokušao je Pavkov da lobuje Markovića, ali plan nije uspeo da provede u delo. Ostaje 1:0 za goste.

43. minutu - Šansa za crveno-bele posle dugo vremena. Ben je bio u prilici, gađao je gornji desni ugao, ali lopta ide preko gola.

Foto: starsport

 

38. minut - Atraktivan potez Joveljića, namestio se za makezice, ali umesto lopte zakačio je po licu Stevića, koji se vratio u igru posle ukazane pomoći.

34. minut - Duel Stojkovića i Veselinovića, a žuti karton zaradio je fudbaler Rada.

29. minut - Loš udarac Pavkova na dvadesetak metara od gola, lopta je završila visoko preko gola.

25. minut - Lopta je preletela Savića posle sjajnog centaršuta Veselinovića, pala na glavu Trifunoviću, ali pravo u ruke golmanu Borjanu.

20. minut - GOL! Zvezda vodi 1:0, Joveljić!  Prvo su pokušali Milunović i Jovičić, ali su njihovi šutevi blokirani. Odlično se potom snašao mladi napadač i  odbitak poslao u mrežu golmana Markovića sa oko tri metra od gola.

16. minut - Zvezda ima loptu, napada, ali jalovi su to pokušaji crveno-belih, rutinski "građevinari" izlaze na na kraj sa komšijama.

11. minut - Odličan prodor Jovančića, napravio je slalom, ušao u peterac domaćina, ali su ga na vreme zaustavili igrači Rada.

Foto: starsport

6. minut - Pokušaj Ivanića sa oko 20 metara, ali bio je to  neprecizno.

4. minut - Loše je reagovao Marković nakon centaršuta sa desne strane, sreća njegova pa Joveljić nije došao do te lopte.

1. minut - Šansa za Rad posle 15-ak sekundi. Ilić je pobegao Jovičiću, usledilo je dodavanje za Tričkovića, ali na kraju samo korner za domaćina.  Bilo je ovo izuzetno opasno pred golom lidera Suprlige.

1. minut - Počeo je meč na Banjici.

Foto: starsport

16.55- Vladan Milojević na Banjici 100. put vodi ekipu Crvene zvezde

16.45 - Zvezda ne inače nanizala devet pobeda protiv "građevinara".

16.14 - Zbog povreda su van stroja ostali Marko Gobeljić, Milan Rodić, Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić.

16.07 - Crveno-bele čeka lako gostovanje na Banjici. Mada, ne bi smelo da bude opuštanja u redovima lidera Superlige. Radu gori pod nogama, dok je drugoplasirani  Radnički nastavio seriju nepobedivosti, sa utakmicom više ima četiri boda manje od lidera šampionata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija