• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

20.03.2019

10:26

(HIT VIDEO) ČOVIĆ LOMIO U STUDIJU NA POMEN PARTIZANA! Incident u jutarnjem programu TV Prva!

Live TV

(HIT VIDEO) ČOVIĆ LOMIO U STUDIJU NA POMEN PARTIZANA! Incident u jutarnjem programu TV Prva!

Podeli vest

Presednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ne propušta priliku da kaže koliko ne voli Partizan

Čović je u jutarnjem programu TV Prva kod Jovane Joksimović pozvan na prelistavanje novina, a u jednom delu emisije tema je bila Kosovo. On je tada iskoristio izreku "Nije sve crno i belo", što ga je odvelo u potpuno drugom smeru i započeo je priču o Partizanu.

Na Jovaninu opasku da je bolje da ne razgovaraju o navijačkoj opredeljenosti, Čović se u šali usprotivio, i tom prilikom gestikulirajući, oborio i polomio čašu.

"Pa je l` smo zvezdaši ili nismo zvezdaši?", rekao je Čović, nakon čega je usledila lomljava. Čović se ipak vrlo dobro snašao uzviknuvši "Istina", ali Jovana više nije mogla da se suzdrži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 5 godina

Pa stvarno nije sve ovde crno ili belo, ovde je sve crno belo! Partizan u finalu pobedjuje djetice, imperija uzvraca udarac! O fmp 2 necu ni da pricam ja!

Djole

pre 5 godina

I sta je bilo grobarcicu kada si se probudio.?

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija