• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

23:15

JOVELJIĆ JE MAŠINA! Zvezdino ČUDO OD DETETA nastavlja da impresionira!

Crvena zvezda

JOVELJIĆ JE MAŠINA! Zvezdino ČUDO OD DETETA nastavlja da impresionira!

Podeli vest

Dejan Joveljić je sa dva pogotka trasirao put Crvenoj zvezdi do pobede nad Radom, ali i dodatno popravio sjajan učinak na domaćoj pozornici

Mladi napadač upisao se u strelce na svakoju utakmici ove sezone u kojoj je bio starter i potvrdio golgetersku klasu. Talentovani ofanzivac već na superligaškoj premijeri protiv Dinama dobio je poverenje Vladana Milojevića od prvog minuta i odužio se pogotkom.

Naredna utakmica u kojoj se devetnaestogodišnji napadač našao među starterima bila je protiv Zemuna, a Joveljić ni u Ugrinovačkoj nije propustio priliku da zatrese mrežu.

Upravo Dinamo i Zemun bili su rivali i u naredne dve utakmice u kojima je Zvezdin biser bio starter, a već po ustaljenom pravilu, na obe je postigao po pogodak.

Foto: starsport

 

Duel sa zeleno-plavima pokazao je da je Joveljić u odličnoj formi dočekao prolećnu polusezonu, što je potvrdio i novi gradski susret. Dva gola protiv Rada donela su, uz pogodak Bena, trijumf šampionu Srbije pred reprezentativnu pauzu.

Joveljićev učinak je još impresivniji kad se sagledaju i dueli u kojima je bio starter prethodne sezone. Napadač crveno-belih počeo je susrete sa Spartakom, Vojvodinom i Voždovcem, upisavši na njima tri gola (dva Spartaku, jedan Voždovcu).

Foto: Starsportphoto

 

Kad se sabere minutaža u duelima u kojima je bio starter Joveljić je na tereu proveo 604 minuta, a kad se to vreme podeli sa devet postignutih pogodaka, stižemo do impresivnog podatka da Joveljić, u utakmicama kad je starter, postiže pogodak na svakih 67 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija