• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2019

12:34

"AKO RAZMIŠLJAMO O NEUSPEHU, BOLJE DA NE DOLAZIMO"! Tomićeve reči odzvanjaće u ušima Zvezdinih navijača!

Crvena zvezda

"AKO RAZMIŠLJAMO O NEUSPEHU, BOLJE DA NE DOLAZIMO"! Tomićeve reči odzvanjaće u ušima Zvezdinih navijača!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana ove subote (23. mart, 19.00) igraju prvi meč polufinalne serije ABA lige. Trener crveno-belih Milan Tomić prihvata ulogu favorita

Šampion Srbije okončao je sezonu na prvom mestu ABA lige i tako stekao prednost domaćeg terena u polufinalnim, odnosno eventualnim finalnim okršajima. 


- Cele sezone smo bili najbolji u Jadranskoj ligi i zasluženo smo prvi. To nam donosi prednost domaćeg terena, što je vrlo bitno u plej-ofu. Uz pomoć naših navijača to će biti dodatni igrač za nas, daće nam krila na terenu da uspeh i prve pobede. Protiv Partizana smo igrali do sada tri puta, sigurno znamo šta i kako može da uradi na terenu, kao i oni za nas. Napravili smo dobre treninge i spremni smo za prvi korak, a to je pobeda i onda da pripremimo sledeću utakmicu - rekao je Tomić.

DERBI USIJANJE! Zvezdin adut "delije", a Partizanov Trinkijeri

Prvi meč polufinalne serije biće četvrti ovosezonski okršaj večitih rivala, a crveno-beli imaju bolji skor (2:1).

Ako u ovom trenutku razmišljamo o neuspehu, bolje da ne dolazimo. Razmišljamo samo o uspehu i pobedi. Cele sezone su igrači radili 100 odsto, nemam zamerki na njihovo ponašanje, radili su ono što sam tražio od njih. U toku sezone je bio jedan pad, što je normalno, jer nijedna ekipa ne može da igra u vrhu forme svih devet meseci. Sada očekujem još bolju i još kvalitetniju igru u ovom plej-ofu - nastavlja trener Zvezde.

(VIDEO) STRAŠNO ZAKUCAVANJE! Bogdan stavio Dončića "na poster" pa počeo da se SMEJE!

Nekadašnji igrač Olimpijakosa osvrnuo se i na igru rivala.

- Što se tiče poređenja igrača i dve ekipe, ja to ne gledam, ja gledam svoje igrače i da što bolje pripremim tim za ovu seriju. Potrebno je da odigramo dosta dobro u odbrani i napadu. Partizan će pokusati da dođe do lakih poena. Bitan je i njihov skok. Moramo da budemo koncentrisani na celokupnu igru Partizana -poručio je trener crveno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
IdemGrobari

pre 5 godina

...neka grmi van tribine nase,ne vide nas,a ipak se plase !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija