• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

23:52

NOVI LJUBIMAC "DELIJA" ODUŠEVLJEN ZVEZDOM! Jirka: Mnogo sam srećan, sve je bolje nego što sam zamislio!

Crvena zvezda

NOVI LJUBIMAC "DELIJA" ODUŠEVLJEN ZVEZDOM! Jirka: Mnogo sam srećan, sve je bolje nego što sam zamislio!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde koriste reprezentativnu pauzu kako bi se što bolje pripremili za nastavak sezone. Lider Superlige pokušaće da odličnim igrama nastavi put ka konačnom cilju - duploj kruni

Među adutima koji se trenutno spremaju za predstojeći susret sa Mačvom (30. mart) je i Erik Jirka, koji se odlično uklopio otkako je zimus stigao na Marakanu iz Trnave.

- Pauza je prijala saigračima da se odmore, ali za mene nema pauze. Svaki dan hoću maksimalno da iskoristim da napredujem. Svi treniramo dobro, momci su me sjajno prihvatili, pomažu mi za sve što mi treba i uživam u crveno-beloj porodici - poručio je Jirka.

BLIZU REALIZACIJE! Zvezda ostaje bez defanzivca, spreman četvorogodišnji ugovor u novom klubu!

Slovački krilni napadač rođen 1997. godine odlično radi i nameće se na treninzima.

- Imamo fenomenalan stručni štab, a treninzi su uvek zanimljivi. Vodi se računa o brojnim detaljima i zaista sam srećan kako mi protiče ovaj početni period u Zvezdi. Sve je bolje nego što sam mogao da zamislim - dodao je slovački fudbaler.

ZVEZDIN TIHI HEROJ KAKVOG GA DO SADA NISTE ZNALI! Cepa roštilj, obožava koka-kolu i nindža kornjače!

Jirka je debitovao u prolećnoj sezoni i oduševljen je atmosferom na stadionu „Rajko Mitić“.

- Gledao sam snimke atmosfere pre nego što sam došao u Zvezdu, ali je neverovatan osećaj igrati pred Delijama. Dobijamo neverovatnu energiju sa tribina i mnogo je lakše igrati kad su ispunjene tribine. Nadam se da će navijači doći i protiv Mačve, i napraviti ambijent kakav samo oni umeju, pa da zabeležimo novi korak ka tituli. Želim da pomognem koliko god mogu da ostvarimo zacrtane ciljeve - zaključio je Jirka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija