• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2019

17:36

ZVEZDA JE PORODICA! Boaći ušao u istoriju crveno-belih pa mu se osladilo!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE PORODICA! Boaći ušao u istoriju crveno-belih pa mu se osladilo!

Podeli vest

Superliga Srbije nastavlja se ovog vikenda utakmicama 28. kola. Fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu u subotu, 30. marta, od 19 časova dočekati ekipu Mačve, a Ričmond Boaći kaže da ekipa potpuno spremna dočekuje nove izazove.

-  Iskoristili smo reprezentativnu pauzu na najbolji mogući način, odmorili smo se nekoliko dana i onda smo zaista naporno trenirali. Ulazimo u finiš sezone, znamo da sada moramo da budemo maksimalno koncentrisani na terenu, kako bismo zadržali prednost koju smo tokom sezone odličnim igrama ostvarili. Još tri utakmice je pred nama do podele bodova i u ovom momentu razmišljamo samo o tome da osvojimo devet bodova i da u plej-of uđemo sa prednošću. Pokazali smo da smo dominantni u našem šampionatu, tako da verujem da ćemo uspeti da ostvarimo svoje ciljeve – rekao je Boaći.

 

Nadam se da će i utakmica u subotu po nečemu biti upisana u istoriju. Veoma sam srećan što deo ove ekipe koja beleži neverovatne rezultate
Ričmond Boaći

Fudbaleri Zvezde imaju odličan skor u susretu sa ekipom iz Šapca.

- Sastajali smo se četiri puta sa Mačvom i svaki put smo trijumfovali. Spremamo se kako bismo nastavili taj lep niz. Naš stručni štab uvek detaljno analizira protivnika, sigurno će tako biti i ovaj put. Dosta pažnje obraćamo na taktičke detalje i to nam mnogo pomaže da na terenu "pročitamo" igru protivnika. Sve to govori u prilog činjenici da nas u subotu očekuje lepa fudbalska predstava. Zato pozivam naše navijače da nas podrže sa tribina u što većem broju.

Foto: Starsportphoto

 

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA NASTAVILA TEROR! Šou Joveljića na Banjici, čestitao Milojeviću 100. meč na klupi crveno-belih!

(VIDEO) LUDO U SVLAČIONICI! Kako su Zvezdini "mangupi" iznenadili Milojevića

Zvezdin špic strelac je prvog gola za Crvenu zvezdu u istorijskom nizu bez poraza koji je naša ekipa ostvarila u domaćem šampionatu.

- Izuzetno sam počastvovan što sam, kako se sada ispostavilo, postigao istorijski gol. Zanimljivo, taj gol je bio upravo na utakmici sa Mačvom na Marakani. Tada sam zatresao mrežu glavom, a ako pogledate moje golove videćete da sam samo nekoliko pogodaka postigao na taj način. Nadam se da će i utakmica u subotu po nečemu biti upisana u istoriju. Veoma sam srećan što deo ove ekipe koja beleži neverovatne rezultate. Zvezda je kao porodica za mene i izuzetno sam počastvovan što sam postao deo istorije u jednom od najvećih klubova na svetu. Za mene je čast i privilegija da budem ovde. Bez mojih saigrača i stručnog štaba ne bismo mogli da ostvarimo ovoliko pobeda – poručio je Boaći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija