• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

21:37

IZGUBILI SMO DOBIJENU UTAKMICU! Tomić ljut posle poraza: Poremetio nas je izlazak Perperoglua

Crvena zvezda

IZGUBILI SMO DOBIJENU UTAKMICU! Tomić ljut posle poraza: Poremetio nas je izlazak Perperoglua

Podeli vest

Vidno nezadovoljni trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da je Partizan bio bolji u ključnim detaljima koji su odlučili pobednika utakmice

Partizan je slavio protiv Crvene zvezde 70:67 i odveo polufinalnu seriju u majsoricu, a trener crveno-belih šta je bio ključni razlog poraza.

Partizan je bio bolji u detaljima. Dva skoka u napadu i bolji šut sa linije za slobodnih bacanja. Ne može se tako pobediti - jasan je bio Tomić posle drugog ovosezonskog poraza od crno-belih.

Ipak, Zvezdin trener je istakao i da je u ključnim trenucima igre nedostajao iskusni Stratso Perperoglu, koji je nekoliko minuta pre kraja isključen posle drugog nesportskog faula.

(VIDEO/FOTO) NIŠTA NIJE GOTOVO! Partizan dobio Zvezdu i zakazao majstoricu!

Sigurno da nas je poremetio izlazak Perperoglua. Jedan od najboljih igrača na terenu. Da je on bio tu, možda bi bila bolja situacija - rekao je Tomić.

On je naveo da su crveno-beli izgubili praktično dobijenu utakmicu, ali da će se spremiti što bolje za ključni meč koji naredne subote igraju pred svojim navijačima.

- Možemo dugo da pričamo o procentima. Nije bio dobar početak, forsirali smo šut za tri poena. Opet, imali smo dobijenu utakmicu u poslednja tri minuta, ali smo na kraju izgubili. Idemo dalje, igramo pred našim navijačima. Spremićemo se da odigramo dobro - zaključio je Tomić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Najbolja vest da ode

pre 5 godina

Tomicu odlazi vec jednom,prevaro trenerska.Jedino Covic kod tebe moze toliko provesti na parketu minuta a Dobric i Davidovac malo.Nemas ti pojma,ceo zivot si bio pomocnik drzao table.Ko te doveo jos vise nema pojma.Ti nemas energije,kao prepariran stojis.Dal ne pijes besandine,Radonja bi pokidao ,ti gubis i mrtav hladan ko sprican petao.Bolje odi sam,svakako te ceka otkaz .

branko1

pre 5 godina

Nije Perperoglu prevagnuo.Prevagnulo je trenersko umeće trenera Partizana.Izgubićeš ti I treću utakmicu, jer čovek zna šta ti znaš I to će biti odlučujuće

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija