• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2019

18:11

ZVEZDA BEZ TROJICE STARTERA čeka Proleter na "Marakani"!

Crvena zvezda

ZVEZDA BEZ TROJICE STARTERA čeka Proleter na "Marakani"!

Podeli vest

Filip Stojković, Srđan Babić i Dušan Jovančić su protiv Bačke (3:1) dobili su žute kartone - četvrte ove sezone u Superligi

Zbog toga će biti prinuđeni da propuste duel sa novosadskim Proleterom u nedelju na stadionu "Rajko Mitić" (19.00, TV Arena Sport 3).

Njih trojica neće biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za utakmicu 30. kola, ali zato "čisti" ulaze u plej-of pa nema opasnosti da preskoče neke od utakmica koje bi mogle da reše pitanje šampiona. Šef stručnog štaba srpskog šampiona imaće sve igrače na raspolaganu  za duel sa drugoplasiranim Radničkim iz Niša već u prvom kolu doigravanja (zasad je predviđen termin 13. april, subota). 

(VIDEO/FOTO) LUDIH 15 MINUTA U BAČKOJ! Zvezda nastavlja put ka tituli, prvenac Savića i golovi najboljih prijatelja!

(VIDEO) ČUDO NEVIĐENO! Konačno je i Zvezdin VERNI VOJNIK postigao prvenac - evo koliko mu je utakmica bilo potrebno!

Milojević je pred gostovanje u Bačkoj Palanci najavio da su svi zdravi i na raspolaganju, pa bi protiv Proletera u nedelju samo oni trebalo da budu van stroja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 4 godine

Bez trojice startera? Šta će im oni kada imaju trojicu sudija! Pozdrav iz Inđije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija