• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2019

19:31

ZVEZDAŠI, SVI NA ADU! Crveno-beli zovu navijače, druženje sa igračima pred Proleter!

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI, SVI NA ADU! Crveno-beli zovu navijače, druženje sa igračima pred Proleter!

Podeli vest

FK Crvena zvezda, sada već prema tradiciji, spremio je zanimljivo druženje sa navijačima dan uoči nove superligaške utakmice, ovaj put pred meč sa Proletereom zakazan za nedelju od 19 sati

Poslednji duel domaćeg prvenstva pred plej-of i podelu bodova igra se 7. aprila na stadionu „Rajko Mitić“, što je još jedna prilika da sa tribina date vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića na putu ka duploj kruni.

Dan pre toga zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa crveno-belim prvotimcima.U subotu od 11 časova na Adi Ciganliji biće organizovan turnir u velikom, ljudskom stonom fudbalu, u kome će učesnici biti i sami igrači. Svaka ekipa brojaće šest igrača, uzrasta između 7 i 15 godina, a ekipe će moći da se prijavljuju na mejl adresu: info@crvenazvezdafk.com.

ZVEZDA BEZ TROJICE STARTERA čeka Proleter na "Marakani"!

ZA NASTAVAK ČUDESNE SERIJE! Zvezda zove navijače na "Marakanu"!

Foto: Starsportphoto

 



Svi učesnici dobiće po ulaznicu za utakmicu sa Proleterom, a pobednika turnira čekaju posebne nagrade. Svaki član pobedničke ekipe dobiće dres Crvene zvezde i to neće biti jedina nagrada, jer će osvajači biti u prilici da odigraju i revijalnu utakmicu pomenutog stonog fudbala sa igračima Zvezde.

Crveno-beli prvotimci će se, kao po običaju, družiti sa svim zvezdašima koji dođu na Adu Ciganliju i deliti im autograme na specijalno personalizovanim karticama, a moći će i da se fotografišu sa njima.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija