• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

20:05

PRAVA BORBA TEK PREDSTOJI! Pavkov otkrio zašto bi Zvezda trebalo da bude oprezna pred Proleter!

Crvena zvezda

PRAVA BORBA TEK PREDSTOJI! Pavkov otkrio zašto bi Zvezda trebalo da bude oprezna pred Proleter!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov izjavio je da, bez obzira na ogromnu bodovnu prednost koji njegov tim na tabeli ima u odnosu na rivale, prava borba tek predstoji s početkom plej-ofa

Crvena zvezda u nedelju od 19 sati dočekuje Proleter, a reprezentativni napadač poziva na oprez protiv tima iz njegovog rodnog grada.

- Prava borba tek predstoji, najvažniji deo prvenstva sledi upravo nakon podele bodova. Zato smo u ovom momentu svi fokusirani na to da zabeležimo trijumf i u poslednjem kolu u ovom delu. Sigurno nam neće biti lako, Proleter je pokazao u svojoj debitantskoj sezoni u Superligi da mu je mesto među najboljim ekipama u našoj zemlji. To obećava lepu i uzbudljivu utakmicu u nedelju na Marakani. Mi smo dosta efikasna ekipa, pokazalo se na prošlom susretu protiv Bačke Palanke da ne daju samo napadači golove. Daćemo sve od sebe na terenu da nastavio uspešan niz bez poraza - izjavio je Pavkov pred poslednji duel regularnog dela prvenstva.

ZA NASTAVAK ČUDESNE SERIJE! Zvezda zove navijače na "Marakanu"!

Kako je naveo, Proleter je za sršskog šampiona nepoznanica, jer je nova ekipa u Superligi.

Nemamo mnogo iskustva sa novosadskom ekipom, ali naš stručni štab radi odličan posao kada je u pitanju analiza protivnika. I ovog puta su do detalja proučili slabosti i prednosti Proletera, dobijamo instrukcije i ukoliko ih ispratimo na terenu verujem da neće biti problema. Iako je gust raspored utakmica, na nas napor ne ostavlja posledice, jer smo se navikli da igramo na svaka tri dana - rekao je Pavkov.

ZVEZDA BEZ TROJICE STARTERA čeka Proleter na "Marakani"!

Fudbaler koji je nedavno u meču protiv Nemačke debitovao za reprezentaciju Srbije pozvao je najvatrenije pristalice Zvezde da u što većem broju napune stadion.

Mnogo puta do sada se pokazalo koliko nam znači podrška Delija na utakmicama, njihova pesma nas nosi na terenu. Verujem da će tako biti i ovog puta. Odlična atmosfera vlada u ekipi, svi smo spremni i motivisani da ostvarimo još jednu pobedu i da na kraju utakmice slavimo sa našim navijačima. Zato vas pozivam sve da dođete na Marakanu u nedelju u 19 sati, da nas podržite i da još jednom pobedom najavimo borbu u plej-ofu - rekao je Pavkov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija