• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

13:57

(FOTO) URNEBESNO! Trinkijeri nazvao Čovića KEPECOM, a on mu na UVREDU ovako uzvratio!

Crvena zvezda

(FOTO) URNEBESNO! Trinkijeri nazvao Čovića KEPECOM, a on mu na UVREDU ovako uzvratio!

Podeli vest

Andrea Trinkijeri je u svom stolu pokušao da podigne igrače u odlučujućem meču sa Zvezdom, a njegov gaf postao je hit na društvenim mrežama i u svlačionici crveno-belih

U jednom trenutku imali su crveno-beli 35 poena viška. Trinkijeri je tražio aut i igrače pokušao da motiviše rečima koje su podigle prašinu.

Puštate kepeca da vam daje koš - aludirao je italijanski stručnjak na visinu Filipa Čovića.

Košarkaši Zvezde su odlučili da sve okrenu na šalu, pa je na Instagramu Maika Cirbesa osvanula Čovićeva fotografija u patikama Majkla Odžoa. Slika je imala urnebesan komentar: 

- Kako je moj omiljeni "kepec" ušetao u finale - napisao je Cirbes.

(VIDEO) PUŠTATE DA VAM KEPEC DAJE KOŠ! Trinkijeri vređao Čovića na tajm-autu!

Foto: Instagram

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija