• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

18:37

ZVEZDINE IMPRESIVNE BROJKE! Zbog ovoga je svaki navijač srpskog šampiona ponosan!

Crvena zvezda

ZVEZDINE IMPRESIVNE BROJKE! Zbog ovoga je svaki navijač srpskog šampiona ponosan!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde na impresivan način su završili regularni deo sezone utabavši sebi put da u preostalih sedam kola plej-ofa ne moraju mnogo da brinu o odbrani šampionske titule

Sa osvojena 84 boda iz 30 utakmica, šampion Srbije je daleko najbolja ekipa u državi, a jedini koji im je u prethodnim mesecima dostojno parirao bio je Radnički iz Niša.

Koliko su crveno-beli bili dominantni svedoči i to sa su regularan deo sezone završili bez poraza, sa tek tri remija, dva u duelima sa Partizanom i jedan sa Radničkim.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA POKEROM POSLALA PORUKU RADNIČKOM! Majstorija Marina, raspucan Boaći...

Izabranici trenera Vladana Milojevića su postigli čak 80 golova, a pred protivničkim golom najbolje se snalazio Mohamed El Fardu Ben sa 13 pogodaka, a pratili su ga napadači Ričmond Boaći sa 11, odnosno Milan Pavkov sa 10.

U strelce se upisao čak 21 igrač, a da nije stvar samo u napadu govori i podatak iz defanzive, a to je da je Zvezda tim sa najmanje primljenih golova - ukupno 16. 

(VIDEO) MARINE, MAJSTORE! Lep gol, možda i najlepši u karijeri!

Očekivano, najviše minuta na terenu je proveo golman Milan Borjan 1946, a od igrača u polju najviše je aktivan bio Dušan Jovančić sa 220 manje od čuvara mreže.

Spomenuti dvojac iz Veljka Simića ima najviše utakmica u ligi (po 22), a Dejan Joveljić i Goran Čaušić imaju najviše ulazaka u igru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija