• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2019

12:49

U NAJAVI FINALA ČOVIĆ PECNUO CRNO-BELE! Zvezda je bila humana prema Partizanu, Budućnost je državni projekat!

Crvena zvezda

U NAJAVI FINALA ČOVIĆ PECNUO CRNO-BELE! Zvezda je bila humana prema Partizanu, Budućnost je državni projekat!

Podeli vest

Rasplet u ABA ligi je blizu... Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je pred start finala regionalnog takmičenja. Naravno, jedna od tema bio je i Partizan i serija u polufinalu

- Odlično smo odigrali protiv Partizana. Dobro smo se spremili. Čak smo u zadnja četiri minuta imali faktor humanosti. Da vas ne podsećam na neke ranije tajm-aute i ono ''šta treba raditi sa stokom.'' Zvezda nikada neće tako raditi - rekao je Čović.

DA LI ĆE GA POSLUŠATI? Beron ima VELIKU molbu za navijače Zvezde

On je nastavio u istom ritmu.

- Svi su bili pod određenim pritiskom. Mi smo za tih sedam dana uradili veliki posao na psihološkom planu. Kao što znate, naš drugi polufinalista nije bio tim sa početka sezone. Jedan igrač menja sve, a kamoli pet igrača. A o treneru da i ne pričam. I u finansijskom smislu smo tu, možda čak i više imaju. A sada igramo protiv najskupljeg tima ABA lige. Nadam se da nam je pobeda protiv Partizana dala veliku energiju za ono što nas čeka u finalu.

Rival u finalu će biti Budućnost.

Ja verujem da će ovo finale proteći u najboljem redu i da će sve biti regularno. Nećemo se vraćati na to šta se desilo prošle sezone, gde smo naučili lekciju. Ali ćemo kontrolisati situaciju i pravovremeno obaveštavati javnost o svemu. Najviše zavisi od toga kako budemo igrali i od naših navijača. Oni su pokazali da su najbolji i ubeđen sam da će prevazići sebe i protiv Budućnosti. Oni nam daju 20-30 odsto više energije. Da su najbolji pokazali su u veoma teškom trenutku. A o tom trenutku i ''bočnim vetrovima'' ćemo drugom prilikom - rekao je on.

Čović očekuje pomoć države.

- Za nas je finalna serija ABA lige važna jer je to poslednji korak ka cilju koji smo definisali, a to je osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu. To nije samo klupski interes, mislim da je to kompletan interes srpske košarke, da ima predstavnika u Evroligi, a na neki način to je i interes cele Republike Srbije.  Neophodna nam je pomoć države u poslu koji je ispred nas. Naglašavam države jer ćemo se u finalu sresti sa klubom koji je očigledno državni projekat, korporativne organizacije.

ŠTETA! Čović doneo loše vesti pred početak konačne borbe za Evroligu!

Čović se osvrnuo i na incident koji je napravio Milan Kalinić.

Osuđujem incident i ne podržavan takvo ponašanje. Sada sleduje sve kako sleduje, zakon i ostale mere. Kao što ste videli to nije uticalo na pobedu Crvene zvezde.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
HooLiO KoPRe NedRi

pre 5 godina

Тако је Чоки царе... ГАЗИ ТО ЗВЕЗДО СВЕТИЊО - ПРАВАЦ ЕВРОЛИГА!

Marin

pre 4 godine

Vi u ovom sportu o mnogim stvarima koje je Partizan postigao, možete samo da sanjate.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija