• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2019

19:10

(VIDEO) RADNO U LJUTICE BOGDANA! "Marakana" dobija novi izgled!

Crvena zvezda

(VIDEO) RADNO U LJUTICE BOGDANA! "Marakana" dobija novi izgled!

Podeli vest

Ove srede su na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ počeli novi radovi za koje su sredstva obezbeđena iz fondova UEFA, a zahvaljujući kojima će publika na najvećem srpskom stadionu ubuduće utakmice gledati uz još veći komfor

Šampion Srbije aplicirao je za fondove Evropske fudbalske unije predviđene za infrastrukturne radove i dobio je sredstva, pre svega zahvaljujući zalaganju Zorana Lakovića. Direktor nacionalnih asocijacija UEFA dao je doprinos u prepoznavanju Zvezdinog zalaganja i želje da navijači u Ljutice Bogdana uživaju u najboljem fudbalu i fenomenalnim uslovima na tribini.

(VIDEO) ZVEZDA IZVISILA ZA PARTIZANOV BISER! "Srpski Nejmar" umesto na "Marakani" završio u Voždovcu!


Aktuelnim projektom je predviđena rekonstrukcija zapadne tribine koja podrazumeva još komfornija mesta u VIP delu zapadne tribine, rekonstrukciju toaleta i promenoara, kao i dodatno sređivanje tribine.

Radovi na pomenutim delovima Zvezdinog stadiona počeli su ove srede i očekuje se da sve bude spremno za proslavu titule.

Niz unapređenja najvećeg sportskog objekta u zemlji nastavljen je i ojačanjem zemljišta iza severne tribine koje je u toku, ali i početkom izgradnje najsavremenijeg mediko bloka koji će biti od velike pomoći prilikom pripreme i oporavka igrača.

NA KRAJU SE NIŠTA NE MENJA! Nema promene termina 160. derbija!

Podsetimo, ovo je samo nastavak unapređenja uslova u kojima će zvezdaši ubuduće gledati utakmce, a prethodno su obavljeni brojni radovi poput izgradnje ograde oko stadiona, postavljanja novih kapija, uređenje parkinga i lože na zapadnoj tribini.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija