• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

21:53

(VIDEO) NEMA REGLANDA, NEMA PROBLEMA! Čović još jednom sjajnom partijom pokazao zašto nosi crveno-beli dres!

Crvena zvezda

(VIDEO) NEMA REGLANDA, NEMA PROBLEMA! Čović još jednom sjajnom partijom pokazao zašto nosi crveno-beli dres!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde stigli su do prve pobede u finalnoj seriji ABA lige protiv Budućnosti iz Podgorice (91:72). Ponovo su crveno-beli imali u Filipu Čoviću pouzdanog vojnika, koji je pored ofanzivnih, pokazao i defanzivne sposobnosti

Plejmejker crveno-belih dostojno je nadoknadio izostanak Ameriknace Džoa Reglenda i ponovo oduševio "delije".

(VIDEO) BRUTALNE PROZIVKE ZA PODGORIČANE! Vreo doček za košarkaše Budućnosti u "Pioniru"!

- Na početku je bilo malo nervoze, što je normalno u ovakvim utakmicama. Uvek želiš da odigraš dobro. Treća četvrtina je odraz igre koju želimo da pružamo na svakom meču, sa agresivnom odbranom i tranzicijom - rekao je Čović.

Za dva dana na programu je drugi meč, ponovo u Beogradu.

- Svakako da očekujem njihovu reakciju. Siguran sam da će biti drugačija utakmica od večerašnje. Hvala navijačima na sjajnoj podršci - zaključio je plej.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija