• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

11:15

ZVEZDA NA KORAK DO TITULE! Kapiten Savić žali zbog JEDNE STVARI!

Crvena zvezda

ZVEZDA NA KORAK DO TITULE! Kapiten Savić žali zbog JEDNE STVARI!

Podeli vest

Crvena zvezda je na korak od titule šampiona Srbije! Crveno-beli su na startu plej-ofa bili bolji od ekipe Radničkog iz Niša na svom terenu, a posle meča kapiten Vujadin Savić bio je zadovoljan pobedom ali i tužan što nije bilo više navijača

- Radnički je dosta dobro igrao, imali su nekoliko kornera u prvom poluvremenu i neke svoje prilike, imali smo i mi naše koje nismo iskoristili. Mislim da smo zasluženo pobedili i da smo na korak od titule, koja nam je cilj, naravno pored Kupa, koji silno želimo - rekao je Savić posle meča.

Crveno-belima su dosuđena dva jedanaesterca, dok Nišlije žale za jednim s početka utakmice, koji nije dosuđen.

- Stvarno ne znam da li je bio penal, bio sam daleko da bih mogao da vam kažem. Što se naših penala tiče, moje mišljenje je i da smo pre toga mogli da dobijemo jedan penal za nas. Mislim da su oba dosuđena čista penala, ali opet, pogledaću snimak. Isto kažem i u toj situaciji za njih, treba videti snimak. Ali, mislim da smo svakako pokazali da smo dominantniji od njih i od svih ekipa ovde. Oni su zasluženo na drugom mestu, želim im puno sreće u polufinalu protiv Partizana i voleo bih da se nađemu u finalu, pa ko bude boli.

(VIDEO) ŠAMPIONSKI PLES BOAĆIJA ZALUDEO "MERAKLIJE"! Crveno-beli savladali Radnički, titula je tako blizu!

Savić dodaje da je očekivao veći broj navijača.

Žao mi je što je došao ovako mali broj navijača, nešto više od 10.000, nadao sam se da će biti 25-30.000. Mislim da smo zaslužili, nismo imali bolje rezultate od ovih iz prošle i ove godine, igramo odličan fudbal, možda je vreme uticalo, možda su se ljudi istrošili zbog košarke... Nadam se da će ih biti što više, a onima koji su došli se zahvaljujem.

On je jioš jednom poželeo da se sa Radničkim sastane u finalu Kupa.

- Imaćemo jedan derbi sad na Marakani i radujemo se tome, a voleo bih sa Radničkim da igramo finala. Pružili su dobru partiju, mislim da su ovo dve najbolje ekipe, iako Partizan ima stvarno fenomenalnu ekipu, samo što imaju loše rezultate, ali ovde imam više drugara, pa bih eto zbog toga nešto više želeo da oni prođu u finale - zaključio je Savić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija