• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2019

09:39

GDE NESTADOŠE NAVIJAČI? Milunović srećan zbog prvenca, ali se pita zašto nema publike!

Crvena zvezda

GDE NESTADOŠE NAVIJAČI? Milunović srećan zbog prvenca, ali se pita zašto nema publike!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Nemanja Milunović postigao je prvenac za crveno-bele u ubedljivoj pobedi protiv lučanske Mladosti, ali su mu kompletno zadovoljstvo pokvarile poluprazne tribine na najvećem srpskom stadionu

Zvezda je već jednom nogom u finalu Kupa Srbije, prvom posle dve godine, ubedljiva pobeda protiv Mladosti od 4:1 je ostvarena, Milunović je konačno zatresao protivničku mrežu, ali nije do kraja srećan.

- Razumem da je radnim danom poseta manja, ali sam očekivao veću podršku. Igramo za zvezdaše, pobeda je bitna, a svakako da je utakmicu upotpunila goleada. Siguran sam da su prisutni uživali u igri - rekao je Milunović.

(VIDEO) POKER ZVEZDE ZA MIRAN REVANŠ! Mladost naljutila crveno-bele pa deklasirana na "Marakani"!

Za nekadašnjeg reprezentativca Srbije nema upuštanja u misli da je finale već obezbeđeno.

Igramo ofanzivno, bekovi su visoko i u takvim situacijama kontre su pretnja. Rival je upravo tako stigao do pogotka. Ipak, rezultat 4:1 je vrlo dobar pred revanš, ali nije povod za stav kao da je finale već obezbeđeno. Zadovoljan sam rezultatom, ali imamo na umu da je Mladost dobra ekipa, da nije tako ne bi bila u polufinalu - rekao je Milunović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija