• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2019

21:55

UZROCI PORAZA! Tomić: Mnogo smo solirali, očekujem pobedu u petak!

Crvena zvezda

UZROCI PORAZA! Tomić: Mnogo smo solirali, očekujem pobedu u petak!

Podeli vest

Zvezda nema vremena da želi... Crveno-beli su pali u trećem meču finala ABA lige protiv Budućnosti, a trener Milan Tomić otkrio je razloge poraza

- Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu. Ispoštovali smo dogovor i sve je bilo u redu. Međutim, dogovor je bio da u trećoj odigramo još jače, ali to nismo uspeli da uradimo. Mnogo smo grešili, omogućili smo Budućnosti da se vrati u igru. Imali smo 16 izgubljenih lopti, mnogo smo solirali, a takvom igrom je teško dobiti na terenu kakav je u Podgorici. Okrećemo se narednom duelu i očekujem pobedu - rekao je Tomić.

(FOTO) SRAMNI TRANSPARENTI! "Varvari" brutalno vređali porodicu Čović!

On je nastavio u istom ritmu.

- Budućnost nas nije iznenadila, odigrala je taktički isto kao i na prve dve utakmice, ali je ovoga puta kaznila naše greške. Jednostavno nismo imali dovoljno koncentracije i zbog toga nismo odigrali onako kako smo želeli i kako možemo. Perperoglu nam je nedostajao, ali koga nema bez njega moraš da igraš. Koti Klark jeste odigrao sjajno, ali nije to zbog izostanka Stratosa, nego zbog nedostatka koncentracije - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija