• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

20:28

(FOTO) ZVEZDA BRUTALNO POKRADENA U PODGORICI?! Sudije NEVEROVATNIM ODLUKAMA vodile Budućnost ka pobedi!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA BRUTALNO POKRADENA U PODGORICI?! Sudije NEVEROVATNIM ODLUKAMA vodile Budućnost ka pobedi!

Podeli vest

Nije mogao četvrti meč finalne serije ABA lige da prođe bez sudijskih grešaka, ali neke od njih nekada skupo mogu da koštaju ekipe. Ovoga puta Crvena zvezda je u bitnim momentima žestoko oštećena

Košarkaš domaćeg tima Noris Kol ubo je u oko Bilija Berona tokom akcije gostiju, ali su sudije odlučile da pokažu da je lopta za domaći tim?!

(VIDEO) NE POMAŽU NI KAZNE! Navijači Budućnosti ponovo gađali i pljuvali košarkaše Zvezde, vođe smirivale situaciju!

Bunio se Milan Tomić, pitao se šta se dešava, ali reakcije nije bilo. Nakon ove greške sudijske trojke domaći su uspeli da naprave seriju 6:0 i u potpunosti se vrate u meč.

Nije se mnogo promenila situacija u drugom poluvremenu pa su sudije samo čekale priliku da ponovo oštete goste iz Beograda. Zvezda je opet napravila odličnu seriju i krenula ka pobedi, ali su arbitri u jednom napadu dosudili tri sekunde u reketu Majku Cirbesu.

Nakon toga Milan Tomić je dobio tehničku zbog prigovora, a domaći na brzinu nadoknadili minus jer su iz tog napada postigli pet poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
galilej

pre 5 godina

A sad braćo Srbi, da tim šiptarima nad šiptarima, ustašama nad ustašama, priredimo P A K A O! A za sudije - specijalni tretman!

Outsider

pre 5 godina

Tako je bre, udri zlo u glavu da se nikad vise ne digne.

Nenad

pre 5 godina

sramota sta se radi. cim se zvezda malo odmakne oni izmisle nesto i tako celu tekmu. daj boze pravde pa u Beogradu da ih razbijemo

pexy30

pre 5 godina

Е вала у Београду неће моћи. Звезда побеђује 50 разлике.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija