• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

11:52

(FOTO) KAKO CRNOGORCI NAJAVLJUJU MEČ ODLUKE! "Repešini ratnici", Čovićeve pretnje i ponavljanje 2000. godine!

Crvena zvezda

(FOTO) KAKO CRNOGORCI NAJAVLJUJU MEČ ODLUKE! "Repešini ratnici", Čovićeve pretnje i ponavljanje 2000. godine!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti od 19.00 igraju u "Pioniru" poslednji, odlučujući meč o šampionu ABA lige. Crnogorci se nadaju da će u Beogradu uspeti da naprave podvig i posle 2:0 za crveno-bele dođu do odbane titule i plasmana u Evroligu

Mediji u Crnoj Gori saglasni su u jednom, da Podgoričane u Beogradu očekuje vatrena atmosfera i spektakl na terenu hale "Aleksandar Nikolić".

(VIDEO) SMEJ SE PIČ*ETINO, TEBE ĆEMO DA JE*EMO! Paklen doček za košarkaše Budućnosti na aerodromu!

Zvezda je imala dve meč lopte u "Morači", ali je aktuelni šampion Jadrana uspeo da odbrani domaći teren i seriju vrati nazad u prestonicu Srbije.

Dugo se nije desilo da peti meč odlučuje o šampionu pa ne čudi veliko interesovanje svih balkanskih medija za ovaj meč. 

BUDUĆNOST STIGLA U BEOGRAD! Igrači složni: Želimo pobedu!

Crnogorske "Vijesti" ajavljuju "Repešine ratnike" u Beogradu prisećajući se kako je hrvatski stručnjak bio poslednji koji je u finalnoj seriji uspeo da preokrene ishod u svoju korist nakon dva poraza. Uz to ističu i "pretnje" Nebojše Čovića.

Foto: printskrin/vijesti

"CDM" podseća na šampiosnku generaciju Budućnosti iz sezone 1999/00 koja je baš u "Pioniru" uspela da sruši Zvezdu. Tada su Crnogorce predvodili Haris Brkić, Vlado Šćepanović, Dejan Tomašević, Dejan Radonjić i ostali, dok portal "Aktuelno" u prvi plan ističe sposobnost gostiju da odlično nose sa pritiskom koji ih čeka u Beogradu.

Foto: printskrin/cdm

Foto: printskrin/aktuelno

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasapg

pre 4 godine

Po naslovu bi se reklo da je sve negativno napisano, kad ono tamo, medjutim...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija