• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

00:13

(VIDEO) LUDNICA U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI! Čović "zaplivao" u gaćama!

Crvena zvezda

(VIDEO) LUDNICA U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI! Čović "zaplivao" u gaćama!

Podeli vest

Nakon što su vratili šampionski pehar na Mali Kalemegdan i Evroligu u Beograd usledilo je ludio slavlje košarkaša Crvene zvezde

Posle piva koje je doneto u svlačionici, košarkaši su zatvorili vrata za novinare, ali, ipak je procurio je snimak šta se dešavalo u svlačionici, gde se burno slavilo.

Najveseliji su bili Ognjen Dobrić i Filip Čović, koji su plivali na podu svlačionice uz oduševljenje i smeh ostalih.

(VIDEO) IZDRŽALI SMO ZATVORSKI REŽIM U PODGORICI! Čović ponosan na igrače: Znamo da se borimo sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima!

(VIDEO) NIKAO NIJE BRUTALAN KAO ZVEZDA! Crveno-beli najubedljivijom pobedom do trofeja ABA lige!

TOMIĆ U DELIRIJUMU POSLE OSVOJENE TITULE: Kao da smo imali 10 igrača na terenu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija