• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

25.04.2019

08:59

RETKO SAM GUBIO PROTIV PARTIZANA! Joveljić iza sebe ima impresivne brojke protiv crno-belih

Crvena zvezda

RETKO SAM GUBIO PROTIV PARTIZANA! Joveljić iza sebe ima impresivne brojke protiv crno-belih

Podeli vest

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić dominirao je u mečevima protiv Partizana u omladinskoj ligi, ali još čeka da deo golova u mlađim kategorijama protiv večitog rivala prenese i u prvi tim

Kako je naveo uoči 160. večitog derbija, kao Zvezdin omladinac retko je gubio protiv Partizana, a često mu se dešavalo da zatrese mrežu crno-belih, nekad i het-trikom.

- U omladinskoj školi sam odigrao mnogo derbija, u kojima sam uglavnom slavio. Samo par puta sam zabeležio poraz protiv Partizana. Ne znam tačan broj golova, ali znam da je sigurno preko deset. Sećam se da sam dva puta postigao het-trik - rekao je Joveljić za Sport klub.

Mladi napadač ističe da osim zadovoljstva koje nosi igranje protiv Partizana, imperativ bi trebalo da predstavljaju i tri boda na putu do osvajanja titule.

Večiti derbi je jedna naizgled obična utakmica, ali svi znamo da je mnogo više od toga. Pored zadovoljstva koje donosi pobeda nad najvećim rivalom, ne treba zaboraviti da trijumf donosi tri boda, koja su nam potrebna u borbi za titulu - rekao je Joveljić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija