• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

11:40

"DELIJE", SLEDEĆI PUT POŠALJITE PRIVATNI AVION PO MENE! Oglasio se pevač čuvenog hita "Izađi mala"

Crvena zvezda

"DELIJE", SLEDEĆI PUT POŠALJITE PRIVATNI AVION PO MENE! Oglasio se pevač čuvenog hita "Izađi mala"

Podeli vest

Posle skoro tri i po decenije od kad se pesma Ferada Avdića "Izađi mala" masovno slušala širom Jugoslavije, navijači Crvene zvezde su je ponovo oživeli

Nakon što su igrači Budućnosti otišli u svlačionicu preplašeni upadom pojedinih Zvezdinih navijača, "delije" su počele da pevaju stihove: "Izađi mala, izađi mala, izađi bar na čes...", koji se dugo nisu mogli čuti na ovim prostorima, pogotovo u navijačkim vodama.

To je pozitivno iznenadilo Avdića, koji je Zvezdinim navijačima poručio da sledeći put po njega pošalju privatni avion kako bi im uživo otpevao hit iz druge polovine 80-ih godina.

Ovo je jedno divno iznenađenje da se ova pesma, nakon što je 1985. godine bila veliki jugoslovenski hit, ponovo zapeva u Beogradu. Drago mi je da se pesma "povampirila" nakon toliko godina, jer nije mala stvar kada je 10.000 ljudi uglas zapeva. A da su poslali privatni avion po mene mogao sam im je ja uživo zapevati - rekao je Avdić.

Da podsetimo, igrači podgoričkog tima su izašli i odigrali utakmicu sa Zvezdom, a crveno-beli su sa 97:54 razbili Budućnost, postali šampioni regiona i obezbedili povratak u Evroligu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija