• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

26.04.2019

10:15

ABA LIGA ŽESTOKO KAZNILA CRVENU ZVEZDU! U "Pioniru" će naredne sezone biti veliki MUK!

Crvena zvezda

ABA LIGA ŽESTOKO KAZNILA CRVENU ZVEZDU! U "Pioniru" će naredne sezone biti veliki MUK!

Podeli vest

Zbog dešavanja na odlučujućoj utakmici finalne serije ABA lige protiv podgoričke Budućnosti, regionalna liga žestoko kaznila Crvenu zvezdu

Kako prenosi Jutarnji list, Zvezda će prve dve utakmice kao domaćin u ovom takmičenju naredne sezone odigrati pred praznim tribinama, dok će u preostale tri moći da prisustvuju samo pripadnice lepšeg pola i deca.

Ovo je odluka Disciplinske komisije ABA lige, ali se još čeka zvanično obaveštenje regionalnog takmičenja posle kojeg će Zvezda moći da uloži žalbu.

Ukoliko ova drakonska kazna ostane na snazi, Zvezda će morati da plati i dodatnih 35.000 evra, ali to nije sve pošto će preostali deo novčane kazne za crveno-bele odnosi se na nedovoljnu organizaciju utakmica plej-ofa, a zatim i sve što je izrečeno u javnosti što, prema objašnjenju, šteti ugledu Jadranske lige. To znači da će novi regionalni šampion biti lakši za 82.500 evra.

Sa druge strane, pošteđeni nisu bili ni ostali učesnici plej-ofa ABA lige.

Budućnost je zbog slabe organizacije utakmica u plej-ofu rebnuta za ukupno 42.000 evra, od čega se čak 22.000 evra odnosi na treću utakmicu finala, a prvu u Podgorici, posle čega je je zatvoren i deo tribina u Morači, Partizan će biti lakši za 24.000 evra, dok je Cedevita najbolje prošla sa  2.600 evropskih novčanica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 4 godine

KAZNA PRESTROGA I TESKO CE BITI ODRZIVA JER NIKO OD GLEDALACA NIJE SLEP I GLUP AKO UPOREDI INCIDENTE U BEOGRADU I PODGORICI.ZNAMO KAKVU JE KAZNU DOBILA BUDUCNOST VOLI(VOLI DA IH ZVEZDA RAZVALI) POSLE TRECE UTAKMICE A ABA DISCIPLINCI SU MORALI DA SUSPENDUJU TEREN I ZVEZDI DODELE POBEDU.TREBA NAPOMENUTI DA JE POLITIKA VEC ZASLA U ABA LIGU I OCIGLEDNO JE DA IM SRPSKI KLUBOVI SMETAJU JER SU SUPERIORNIJI OD HRVATA I CRNOGORACA.

AS

pre 4 godine

SVI JEDVA DOČEKALI DA UDARE PO ZVEZDI. NA TERENU NAM NE MOGU NIŠTA PA UDARAJU VAN NJEGA.

laki

pre 4 godine

sramota, zvezda bez gledalaca dve utakmice aba lige a budućnost samo 42000 eura za treću utakmicu koja je i izazvana reakciju publike na petoj. da je ana lige od mog posle treće reagovala i drakonski kaznila budućnost u beogradu se ne bi ništa dogodilo. zašto aba ligi smetaju srpski klubovi. zato što im je dosadilo da se partizan i zvezda smenjuju na prvom mestu iz sezone u sezonu. da nije srpskih klubova, ana lige bi već odavno propala. zvezda bi trebalo da napusti ana ligu i priključi se nekom drugom takmičenju koje vodi u ligu šampiona.

Posmatrac

pre 4 godine

Istupiti iz aba lige pa nek ga tupe na nekom drugom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija