• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2019

16:14

IZ REPREZENTACIJE NA KLUPU ZVEZDE! Ako Miha odbije crveno-beli se okreću selektoru!

Crvena zvezda

IZ REPREZENTACIJE NA KLUPU ZVEZDE! Ako Miha odbije crveno-beli se okreću selektoru!

Podeli vest

Ukoliko Vladan Milojević po završetku sezone bude napustio klupu Crvene zvezde, prvi pik klupskog rukovodstva je nekadašnji defanzivac crveno-belih, a sada selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović

Problem za klub sa "Marakane" predstavlja to što Đoroviću od 16. do 30. juna predstoji Evropsko prvenstvo u Italiji. Crveno-beli nemaju taj luksuz da ga čekaju, jer pripreme za novu sezonu počinju oko 10. juna.

PARTIZAN ZA NJIH NEMA REŠENJE! Trio kao nerešiva derbi enigma!

Ukoliko Zvezda osvoji titulu, prvi mečevi u kvalifikacijama za Ligu šampiona igraju se 9. i 10. jula. Situacija sa Đorovićem mora što pre da se reši, kako bi na "Marakani" mogli da se okrenu drugim rešenjima, ukoliko ne dođe do dogovora sa aktuelnim selektorom "orlića".

Đorović je nedavno pohvalio Vladana Milojevića, ali i dodao da se nada da će imati priliku da sedne na klupu Zvezde.

- Zvezda ima izvanrednog trenera i daj bože da on ostane još dugo. Svi koji smo prolazili kroz Zvezdu imamo ambicije da jednog dana opet budemo tu. Ali taj jedan dan možda dođe, a možda i ne dođe. Moji planovi postoje, ali idemo korak po korak. Polako, ima vremena - rekao je Đorović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija