• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2019

14:26

ZVEZDA "UDARA" TREĆU RECKU! Tomić pred FMP: Pravim pristupom do pobede!

Crvena zvezda

ZVEZDA "UDARA" TREĆU RECKU! Tomić pred FMP: Pravim pristupom do pobede!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Milan Tomić kaže da njegovi košarkaši protiv FMP-a moraju da imaju mnogo bolji pristup nego u prethodnim mečevima Superlige protiv Dunava i Zlatibora

Finalisti poslednje dve godine u domaćem takmičenju imaju po dve pobede iz isto toliko utakmica u A grupi Superlige.

MNOGO SAM SREĆAN ZBOG ZVEZDE! Micić naredne sezone ponovo igra pred "delijama"!

- Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je FMP - rekao je Tomić za klupski sajt i dodao:

- Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova protiv tima koji ima fizionomiju i kvalitet. Igramo na svom parketu i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u grupi - poručio je trener crveno-belih.

Krilni košarkaš Zvezde i bivši član FMP-a Ognjen Dobrić naglašava da nema tajni između dva tima.

PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Cirbes napustio Mali Kalemegdan, poznata naredna destinacija!

- FMP igra odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što je potvrdio pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelanđanin Fin Dilejni, igraju sa puno volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo jer našplan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bismo sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige - rekao je Dobrić i pozvao navijače da pruže podršku.

Utakmica između Crvene zvezde i FMP-a igra se u subotu u hali "Aleksandar Nikolić" od 17.00.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija