• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.05.2019

22:54

POTVRDILI SMO DA SMO MEĐU NAJBOLJIMA U EVROPI! Mijailović ne štedi hvalospeve povodom Zvezdinog uspeha!

Crvena zvezda

POTVRDILI SMO DA SMO MEĐU NAJBOLJIMA U EVROPI! Mijailović ne štedi hvalospeve povodom Zvezdinog uspeha!

Podeli vest

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da je 30. titula, broj koji priznaju u Zvezdi, kruna odlične sezone i da se posle ddominantne sezone crveno-beli s pravom svrstavaju u red najboljih evropskih timova

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost 1:0 i dva kola pre kraja Superlige i obezbedili šampionski trofej.

- Danas je dan kada svaki zvezdaš treba da slavi ogroman uspeh svog kluba. Ne može mnogo timova na svetu da se pohvali brojkom od 30 titula. Čestitam svima kojima je crveno-bela boja u srcu na ostvarenom velikom uspehu. Čestitam igračima koji su se svakog dana neumorno borili da osvoje zvanje šampiona države, kao i stručnom štabu kome idu velike zasluge. Ovo je samo kruna svega urađenog ove veoma uspešne sezone - rekao je Mijailović za klupski sajt.

SAMO AKO BI TO MOGLO DA SE IZBEGNE! Zvezda u večeri slavlja dobila potencijalnu minu u kvalifikacijama!


Predsednik najtrofejnijeg srpskog kluba istakao je da stavljanje treće zvezdice na Zvezdin grb, računajući već "spornu" titulu iz 1946. godine, ima poseban značaj.

(VIDEO/FOTO) SVUDA GRMI OKOLO...DELIRIJUM NA "MARAKANI", "DELIJE" U TRANSU! Zvezda overila titulu šampiona Srbije!

- Trideseta, jubilarna šampionska titula je potvrda odličnog kontinuiranog rada u klubu pune 74 godine. Ovaj uspeh nas svrstava u red najboljih timova Evrope i zato smo svi izuzetno srećni i zadovoljni. Veoma uspešnu sezonu u Superligi svakako je obeležilo obaranje rekorda - naveo je Mijailović.

Podsetio je i da je ove sezone napravljen rekord od 57 utakmica bez poraza u Superligi.

- Cele sezone držali smo lidersku poziciju i danas smo ozvaničili status najbolje domaće ekipe. Želimo da i u narednim godinama nastavimo da nižemo uspehe i osvajamo trofeje -  poručio je Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija