• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

12:09

ZVEZDA SE SAD SPREMA ZA LIGU ŠAMPIONA! Zna 11 potencijalnih protivnika, evo i protiv koga ne može!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE SAD SPREMA ZA LIGU ŠAMPIONA! Zna 11 potencijalnih protivnika, evo i protiv koga ne može!

Podeli vest

Crvena zvezda overila je šampionsku titulu u Superligi, sada čeka rasplet u ostalim ligama kako bi saznala rivale na startu kvalifikacija za Ligu šampiona

Crveno-beli će biti nosioci žreba za prvo kolo kvalifikacija, možda i u drugom. Potrebno je da u dva od tri prvenstva (Rumunija, Poljska, Bugarska) šampioni ne budu klubovi sa jačim koeficijentom od njih (FSCB, Legija i Ludogorec).

Do tada Zvezda je u prvom kolu nosilac, i ima 16 potencijalnih rivala. Kao prenosi Mozzartsport zna se da Crvena zvezda na žrebu u prvom kolu ne može da izvuče klubove koji su takođe nosioci. A posle minulog vikenda je u mnogima prvenstvima odlučeno koji su to klubovi.

POVLAŠĆENI - Sigurni: Crvena zvezda (Srbija), BATE Borisov (Belorusija), Astana (Kazahstan), Makabi Tel Aviv (Izrael), Šerif (Moldavija), Rozenborg (Norveška), Helsinki (Finski), Dandalk (Republika Irska), Seltik (Škotska), APOEL (Kipar), Karabag (Azerbejdžan), TNS (Vels), Slovan (Slovačka).  

Čeka se još da neki klubovi i teoretski overe titule. Skoro sigurni: Maribor (Slovenija),Didelanž (Luksemburg).

Kao i rasplet u prvenstvima gde je moguća promena na vrhu, a trenutno stanje je ovako: Blizu:
Ludogorec (Bugarska), Legija (Poljska).

NEMA OPUŠTANJA, HOĆEMO DUPLU KRUNU! Jovančić oduševljen zbog prvog trofeja

(VIDEO/FOTO) SVUDA GRMI OKOLO...DELIRIJUM NA "MARAKANI", "DELIJE" U TRANSU! Zvezda overila titulu šampiona Srbije!

Zvezda će protivnike imati među nepovlašćenima koji maju slabije klupke koeficijente na UEFA rang listi. Trenutno je poznato 11 sigurnih potencijalnih protivnika na žrebu, a još tri su skoro sigurna. Preostala dva su pobednik pretkvalifikacija (učestvuju šampioni San Marina, Andore, Gibraltara i Kosova) i šampion Jermenije koji nije ni na vidiku u ludoj završnici prvenstva,

NEPOVLAŠĆENI - Sigurni: Ferencvaroš (Mađarska), Kalju Nome (Estonija), Valur (Island), Linfild (Severna Irska), HB Torshavn (Farska Ostrva), Saburtalo (Gruzija), Riga (Letonija), Škendija (Makedonija), AIK (Švedska), Suduva (Litvanija), Valeta (Malta), šampion Crne Gore (verovatno Sutjeska).

Foto: Starsportphoto

 

Skoro sigurni: Sarajevo (BiH), Kluž (Rumunija), Partizani (Albanija), čeka se: prvak Jermenije, pobednik pretkvalifikacija.

Mnogo je neizvesnije šta čeka Crvenu zvezdu u drugom kolu. Ako bude nosilac to znači da  teoretski izbegava Kopenhagen, Dinamo Zagreb, PAOK, Seltik, BATE Borisov, APOEL, Astanu, a može da ide na Helsinki, Dandalk, Slovan, Šerif, Rozenborg i još neke. Naravno, pod uslovom da i oni opravdaju ulogu favorita u prvom kolu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija