• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

18:32

RETKO KO MOŽE DA SE POHVALI OVIM KAO CRVENA ZVEZDA! Pavkov srećan zbog titule, ali cilja duplu krunu

Crvena zvezda

RETKO KO MOŽE DA SE POHVALI OVIM KAO CRVENA ZVEZDA! Pavkov srećan zbog titule, ali cilja duplu krunu

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov srećan je zbog činjenice da je pobedonosnim golom protiv Mladosti iz Lučana obezbedio svom timu 30. titulu prvaka Srbije

Pavkov je istakao da se mali broj klubova može pohvaliti ovim dostignućem dodavši da je osvajanje titule logičan sled događaja za ekipu iz Ljutice Bogdana.

Sigurno je to jedan od najvažnijih golova u mojoj karijeri, jer, kako se ispostavilo, bio je vredan titule. Nije bila laka utakmica, pokazala je Mladost da je sa pravom u plej-ofu. Oni imaju specifičnu igru, vrlo su disciplinovani, ali uspeli smo da slomimo njihov otpor i da na kraju meča slavimo - rekao je Pavkov za klupski sajt.

SPREMAMO IZNENAĐENJE ZA PROSLAVU TITULE! Vujadin Savić poziva navijače da 19. maja napune "Marakanu"

On je naveo da mu je posebno drago što generacija čiji je deo niže velike klupske uspehe,

Svi smo srećni i ponosni na sve što smo uradili ove sezone. Mnogo uspeha, pobeda i oborenih rekorda je iza nas. Lideri smo na tabeli od samog početka šampiona i osvajanje titule je bio logičan sled događaja. Neverovatna je čast biti deo osvajanja 30. titule, ne može mnogo klubava da se pohvali da ima tri zvezdice iznad grba, kao što mi možemo. Bogata istorija uvek je izdvajala Crvenu zvezdu od ostalih i posebno mi je drago što ova generacija nastavlja da niže uspehe - rekao je Pavkov.

ZVEZDA SE SAD SPREMA ZA LIGU ŠAMPIONA! Zna 11 potencijalnih protivnika, evo i protiv koga ne može!

Heroj u antologijskoj pobedi protiv Liverpula naveo je da se ekipa sada okreće dugo iščekivanom osvajanju Kupa kako bi posle 12 godina vratila "duplu krunu" na u klupske vitrine.

Kod nas nema opuštanja, nastavljamo da treniramo i radimo naporno. Istakli smo mnogo puta da nam je dupla kruna cilj ove sezone. Sada razmisljamo o utakmici sa Proleterom u petak, a posle i o revanšu polufinala Kupa. Imamo prednost, ali se sigurno nećemo opustiti. Želimo da još jednom pre kraja sezone obradujemo naše navijače, tako da ćemo se boriti i za trofej u Kupu - zaključio je Pavkov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija