• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

09.05.2019

11:32

OSIPA SE ŠAMPIONSKI TIM ZVEZDE! Savić na prodaju, Jovičić i Joveljić pune kasu, Milojević dobio rok da se izjasni!

Crvena zvezda

OSIPA SE ŠAMPIONSKI TIM ZVEZDE! Savić na prodaju, Jovičić i Joveljić pune kasu, Milojević dobio rok da se izjasni!

Podeli vest

Tim Crvene zvezde doživeće rekonstrukciju tokom leta, a šampionsku ekipu napustiće nekoliko igrača koji su imali važnu ulogu ove sezone

Kako piše Sportski žurnal, dozvolu za odlazak dobio je zamenik kapitena Vujadin Savić, koji je zimus bio blizu prelasku u Trabzon. Crveno-beli traže štopera drugačijeg profila, kao što je Radovan Pankov, dok su Milunović i Babić igrači sličnog stila baš kao Savić.

Foto: Starsportphoto

Veljko Simić, Vujadin Savić, Marko Gobeljić i Aleksa Vukanović

Babić se u finišu sezone izborio za prednost na terenu u odnosu na Savića, ali kako saznaje pomenuti izvor i on je jedan od igrača za koje bi ovog leta mogla da stigne ponuda iz inostranstva. Ipak, navodi se i da bi na njegov odlazak mogao da bude stavljen veto do zime, s obzirom na to da je nekadašnji kapiten Vojvodine pokazao zavidan uspon u proteklom periodu.

Branko Jovičić je na prodaju i on bi mogao da napuni kasu šampiona. Crveno-beli se nadaju da bi mogla da stigne ponuda od oko 1.500.000 evra. Na izlaznim vratima bi mogao da se nađe i Goran Čaušić, koji nije opravdao status pojacanja od 1.000.000 evra, ali kako piše Žurnal možda će dobiti još jednu šansu. 

KRAJ! Crvena zvezda OSTAJE BEZ KAPITENA na kraju sezone!

ZVEZDIN BISER NAPUŠTA "MARAKANU"! Terzić otkrio šta će biti sa Joveljićem!

Foto: Starsportphoto

Ričmond Boaći

Ukoliko Zvezda dobije adekvatne ponude, klub bi mogli da napuste Filip Stojković i Milan Rodić, pošto su adekvatne zamene u vidu Milana Gajića i Marka Gobeljića  spremne. Čelnici kluba najveći priliv kapitala očekuju od prodaje supertalentovanog Dejana Joveljića, koji je najbliži odlasku u Nemačku. Mladi golgeter je još odranije na radaru Štutgarta i Majnca. I Ričmond Boaći je na izlaznim vratima.

Foto: Starsportphoto

Marko Marin

S druge strane, vrlo su male šanse da klub ovog leta napuste Dušan Jovančić, Marko Marin, Milan Borjan, Milan Pavkov i Mirko Ivanić. Verovatno ce dalji planovi biti jasniji od 15. maja, kada je rok da se izjasni o daljim planovima dobio i šef struke Vladan Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija