• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2019

18:02

(FOTO) ZVEZDA GLEDA KA BUGARSKOJ I POLJSKOJ! Evo zbog čeka će crveno-beli navijati protiv Ludogoreca i Legije!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA GLEDA KA BUGARSKOJ I POLJSKOJ! Evo zbog čeka će crveno-beli navijati protiv Ludogoreca i Legije!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i zvanično su postali šampioni Srbije pobedom protiv Mladosti iz Lučana (1:0) i tako overili plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Međutim, crveno-beli se nadaju da će im do kraja ovog meseca put do elite biti dosta olakšan, ali će se nadati pomoći Bugara i Poljaka

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se među povlašćenim ekipama u prvom kolu kvalifikacija, a odlični rezultati prošle sezone pomogli su joj da se ozbiljno primakne i statusu nosioca u drugoj rundi, međutim (bar ove sezone) na putu ka tome trebaće joj mala pomoć.

TEK ĆEMO POSTATI SVESNI KOGA SMO POBEDILI U LIGI ŠAMPIONA! Milojević pred Proleter govorio o Liverpulu i otkrio sudbini Zvezdinog Brazilca!

Crveno-beli se nalaze samo jedno mesto "ispod crte", a kako bi se popeli tamo gde žele ekipi iz Ljutice Bogdana uslugu će morati da učine CSKA iz Sofije, odnosno neko od poljskog dvojca Lehija - Pjast.

U Bugarskoj je nikad zanimljivija borba za titulu, a posle dužeg vremena direktan duel Ludogoreca i "armejaca" iz glavnog grada Bugarske, a pobede domaćeg tima značila bi da će se naći na prvom mestu i biće im potrebno da u naredna tri meča ostvare isto toliko pobeda kako bi konačno prekinuli dominaciju "lude šume".

 

 

Sa druge strane u Poljskoj čak tri tima konkurišu za titulu, a situacija se menja iz nedelje u nedelju. Nakon pobede Legije nad Lehijom, činilo se da se sve razrešilo, ali je ovog vikenda Pjast pravo niotkuda stigao do pobede u Varšavi i prišao im na samo bod zaostatka dok je Lehija na "minus tri", a takođe je ostalo još tri meča do kraja prvenstva, kao i u Bugarskoj.

(VIDEO) JOŠ JEDAN FUDBALER ZVEZDE IZABRAO DRES CRNE GORE! Talentovani vezista uskoro "sokolić"!

Takođe, Zvezda čeka i da Kluž u naredna dva meča osvoji bar jedan bod, što je jako izvesno. Dakle, crveno-beli sada navijaju za Bugare i Poljake kako bi izbegli sudar sa Kopenhagenom, Seltikom, Dinamom iz Zagreba...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija