• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2019

21:46

BORAC BAŠ UME DA NAMUČI ŠAMPIONA! Zvezda se znojila u Čačku, ali kompletirala 5 od 5!

Crvena zvezda

BORAC BAŠ UME DA NAMUČI ŠAMPIONA! Zvezda se znojila u Čačku, ali kompletirala 5 od 5!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac u Čačku sa 77:67 (17:23, 21:18, 22:15, 17:11) u petom kolu Superlige Srbije i tako nastavili sjajan niz u domaćem šampionatu

 

Sada već po tradiciji Zvezda se propisno namučila u Čačku, ali je uspela da savlada Borac i dođe do pete uzastopne pobede u Superligi Srbije.

MNOGO SAM SREĆAN ZBOG ZVEZDE! Micić naredne sezone ponovo igra pred "delijama"!

Domaći tim krenuo je silovito pa je u jednom momentu tokom prve četvrtine bilo čak 10 poena razlike. Sjajno je služio šut sa distence Borac, ali je Zvezda krajem prvog poluvremena polako počela da pali motore. Odlični kapiten Lazić bio je raspoložen za igru u čemu mu je dosta pomogao Filip Čović, odnosno Kej Si Rivers.

Zvezda je tokom treće deonice vratila prednost na svoju stranu, došla i do osam poena viška (58:50), ali se domaći nisu predavali. Poslednji pokušaj da nešto više urade bio je kod trojke Ilije Đokovića za "minus tri" međutim, Čović je bio briljantan i overio pobedu crveno-belih.

PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Cirbes napustio Mali Kalemegdan, poznata naredna destinacija!

Najefikasniji igrači u pobedničkom timu bili su Branko Lazić i Kej Si Riversa sa po 18 poena, dok je najbolji pojedinac meča bio igrač Čačana Ilija Đoković sa 22, koji je imao pomoć Đorđa Majstorovića koji je dodao devet poena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija