• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2019

18:40

(FOTO) SPREMA SE SPEKTAKL U NEDELJU! Redovi na "Marakani" pred proslavu titule!

Crvena zvezda

(FOTO) SPREMA SE SPEKTAKL U NEDELJU! Redovi na "Marakani" pred proslavu titule!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će 19. maja proslaviti titulu protiv kruševačkog Napretka u poslednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije. Kako sada stvari stoje pridružiće im se i veliki broj navijača koji su već počeli da prave redove na "Marakani"

U Zvezdi su odlučili da izbace besplatne karte za meč protiv Napretka, a svaki navijač može da sa blagajne pokupi najviše četiri ulaznice.

ZVEZDA SE (PONOVO) OKREĆE STAROJ ŽELJI? Prošle sezone odabrao Nemačku pre "Marakane", da li je sada vreme za promenu?

Bliži se nedelja, šampionski spektakl i poslednja superligaška utakmica ove sezone! Naši fudbaleri igraće sa Napretkom uz besplatan ulaz, ali je potrebno preuzeti ulaznice za susret na stadionu „Rajko Mitić“ - saopštila je nedavno Zvezda, a redovi su se brzo stvorili.

U nedelju, 19. maja, već od 18 sati počinje proslava 30. titule, kao i proslava 30. rođendana naših navijača Delija, zato je potrebno da dođete na Marakanu i pre 18 časova, kako bi pune tribine dočekale crveno-bele šampione - dodaje se.

Očigledno da su navijači prihvatili poziv pa su redovi sve veći, tako da ukoliko želite da učestvujete u šampionskom slavlju požurite do blagajne.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija