• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.05.2019

15:11

MILOJEVIĆ OPET O SVOM STATUSU: Neću da se pravi saga, razgovaraćemo!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ OPET O SVOM STATUSU: Neću da se pravi saga, razgovaraćemo!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je poslednji meč ove sezone u Superligi protiv Napretka (nedelja, 19.00) prilika da navijači i igrači na pravi način proslave titulu šampiona

- Došli smo do kraja takmičarske sezone i pozvao bih navijače da pozdrave igrače koji su zaslužili priznanje. Daćemo sve od sebe uprkos činjenici da duel nema rezultatski imperativ. Očekujem da nas zvezdaši podrže u što većem broju i da duel protiv Napretka bude ukras lepog prvenstva - rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

On je priznao da je ekipi teško da pronađe pravi motiv u poslednje vreme, ali i da je dobro što je uskoro čeka finale Kupa sa Partizanom.

- Istina je, matematički smo uzeli titulu i došli je do opuštanja, koliko god razgovarali. To je, da se tako izrazim, nedostatak velikog motiva. Takvi smo kakvi jesmo, kad zacrtamo da smo ispunili cilj, jednostavno stanemo. Nemamo kao druge zemlje, to je moja zamerka velika. Zato mi je drago što igramo sa Partizanom u finalu Kupa, a isto bi bio veliki meč i sa Radničkom. Derbi je motiv da se dignemo i pokažemo to što jesmo. 

Kad ispunimo cilj stanemo

Matematički smo uzeli titulu i došli je do opuštanja, koliko god razgovarali. To je, da se tako izrazim, nedostatak velikog motiva. Takvi smo kakvi jesmo, kad zacrtamo da smo ispunili cilj, jednostavno stanemo
Vladan Milojević, trener Zvezde 


Milojević nije želeo da previše širi priču oko neizvesnosti da li ostaje na klupi Zvezde.

- Nemojte o tome (novinarima prim. aut), javnost ne bi trebalo da brine. Imaćemo razgovore, ne bih voleo da se pravi saga. Nisam protagonista, trebalo bi sesti i razgovarati o svemu.

Dotakao se i odluke da se promeni grada odigravanja Kupa Srbije, iz Niša u Beograd.

- Finale Kupa je odlučeno iz drugih razloga, da se ne igra u Nišu. Nemam nešto specijalno da kazem, sasvim nam je svejedno. Draž je što igramo protiv Partizana, za trofej na kraju sezone.

 

I DALJE MUČI NAVIJAČE! Milojević govorio o odlasku iz Zvezde

ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Vezista hoće ponovo da dovede fudbalske gigante na "Marakanu"!

Milojević je poručio da, bez obzira na potcenjivačke navode, Superliga kvalitetno takmičenje sa talentovanim mladim igračima.

- Naša liga je dosta talentovana. Dosta potcenjivacki gledamo na prvenstvo, a ono što me istinski raduje je da će Savez da uloži u infrastrukturu. FS radi dobar posao, imamo kvalitet, mislim da će uraditi 10 terena i to je dobra stvar. Talentovana deca moći će da se razvijaju, da igraju brže i to će podići kvalitet - zaključio je Milojević, uz uverenje da će biti srpski fudbal biti sve bolji.

Utakmica između Crvene zvezde i Napretka igra se u nedelju od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić", a sat ranije počinje svečana cerfemonija proslave 30. šampionske titule. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija