• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

18:43

TOMIĆEV BES POKRENUO ŠAMPIONA! Zvezdi dovoljno poluvreme za pobedu nad Zlatiborom!

Crvena zvezda

TOMIĆEV BES POKRENUO ŠAMPIONA! Zvezdi dovoljno poluvreme za pobedu nad Zlatiborom!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zlatibor u Železniku sa 83:57 (25:16, 19:19, 26:12, 13:10) i tako došli do sedme pobede iz isto toliko odigranih utakmica Superlige Srbije

Šampion Srbije i Jadrana uspeo je da u kratkom roku slomi otpor Zlatiborčana koji su samo tokom prvog poluvremena pružili kakav takav otpor.

BURNO U ŽELEZNIKU! Tomić besneo pa izbacio kapitena sa utakmice!

Odlično je počela Zvezda i krenula ka dvocifrenoj prednosti do koje je stigla krajem prve deonice (14 razlike), ali je dekoncentisanos crveno-belih dovela do pada u igri koji su gosti iskoristili i prišli na "minus jedan" (36:35). 

Grmeo je tada Milana Tomić, isključio Marka Kešelja, a onda je usledio sjajan period crveno-belih do kraja poluvremena. Nastavilo se i u drugom delu igre u istom ritmu pa je brzo šampion stigao do više od 20 razlike. Tada je samo ostalo nejasno kojom će se razlikom završiti meč u Železniku.

ABA (DELIMIČNO) POMILOVALA ZVEZDU! Šampionu umanjena kazna za incidente u finalnoj seriji!

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Fillip Čović sa 16 postignutih poena, a pratio ga je Ognjen Dobrić sa 12 . Kod gostiju iz Čajetine raspoloženi su bili Babović sa 15 i Riznić sa 11 postignutih poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija