• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

21.05.2019

17:52

ODLIČNA UVERTIRA PRED PLEJ-OF! Tomić oprezan pred okršaj sa FMP-om!

Crvena zvezda

ODLIČNA UVERTIRA PRED PLEJ-OF! Tomić oprezan pred okršaj sa FMP-om!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da će utakmica protiv FMP-a biti dobra uvertira za plej-of Superlige Srbije

Trener crveno-belih veruje da će okršaj sa timom iz Železnika biti prava uvertira pred start plej-ofa Superlige.

- Moramo da igramo izuzetno dobru utakmicu i da odgovorimo na agresivnu igru koja je njihov zaštitni znak. Zato ponavljam po ko zna koji put, pristup mora da bude pravi, ne sme da bude padova, a ova utakmica će biti dobra uvertira za plej-of koji je sve bliži. Pozivam i naše navijače da dođu na meč jer će sigurno videti dobru utakmicu - rekao je Tomić za sajt kluba.

ZA KRUNU SJAJNE SEZONE! Stojković zove navijače na borbu za duplu krunu!

Zvezda će gostovati FMP-u u derbiju osmog kola Superlige Srbije.

Prvi meč protiv FMP-a koji smo dobili u jednoj dobroj utakmici pokazao je sve ono što smo najavljivali pred taj meč, a posebno sada, i nakon odigranih sedam kola u grupi. FMP je izuzetno spremna, talentovana ekpa koja puno trči i ratnički nastrojena ekipa koja ima svoj kvalitet - dodao je trener crveno-belih.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da njegovu ekipu čeka veliki izazov protiv odličnog tima.

- Moramo da igramo maksimalno ozbiljno, da odgovorimo na fizičku igru koju FMP gaji već dugo godina unazad i da se pridržavamo dogovora. Ova utakmica dolazi možda i u pravom trenutku za nas jer se bliži plej-of i upravo ovakvi mečevi sa ekipama koje imaju iskustva igranja i jačih utakmica iz regionalne lige nas očekuju u doigravanju. U dobrom su raspoloženju u prethodnom kolu su pobedili Borac u Čačku što nije nimalo lako, ali naš cilj se zna - rekao je Dobrić.

JAKE REČI! Bjelica: Razumem one koji kažu "žena mi brani da igram za reprezentaciju"!

Utakmica će se igrati u sredu od 20.00 u Železniku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija