• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2019

23:35

JOVELJIĆEVA SEZONA ZA ISTORIJU! Mladi napadač postavio nove granice!

Crvena zvezda

JOVELJIĆEVA SEZONA ZA ISTORIJU! Mladi napadač postavio nove granice!

Podeli vest

Talentovani napadač Dejan Joveljić fenomenalnim golgeterskim učinkom ove sezone stigao je do rekordnog broja pogodaka u konkurenciji crveno-belih napadača do 20. godine

Joveljić je prethodne godine postigao tri pogotka, dva protiv Spartaka i jedan u susretu sa Voždovcem.

Sezona 2017/18. bila je samo uvertira u novu, fenomenalnu prvenstvenu trku završenu nedavno duelom sa Napretkom, u 7. kolu plej-ofa na šampionskoj proslavi, u kojem je Joveljić takođe dao doprinos golom za vođstvo u pobedi 3:0.

VUJADIN SAVIĆ RASPALIO MAŠTU ZVEZDAŠIMA! Da li će ovaj tandem igrati na "Marakani" naredne sezone?

Osim pogotka protiv Kruševljana, napadač rođen 1999. godine u Bijeljini mreže je tresao još 10 puta ove sezone čime je postao najbolji strelac Crvene zvezde od 20. godine.

Joveljić je kraj sezone dočekao sa 14 pogodaka u seniorskoj konkurenciji, jednim više od prethodnog najboljeg mladog strelca Luke Jovića, iza kojeg su na listi ostali Luka Milunović sa 11, Luka Adžić (9), Marko Grujić (5)...

Joveljić će do 20. rođendana, 7. avgusta, imati priliku da dodatno popravi učinak u finalu Kupa Srbije, ali i uvodnim kolima superligaške sezone 2019/20. i prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija