Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

22:44

MILOJEVIĆ GRMI, BRANI IGRAČE: Ne možemo loše da pričamo o njima, ja sam kriv!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ GRMI, BRANI IGRAČE: Ne možemo loše da pričamo o njima, ja sam kriv!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraz u finalu Kupa Srbije od Partizana (1:0) stao je u odbranu igrača i odgovornost preuzeo na sebe

- Ovi isti igrači su Zvezdi doneli to što su doneli i ne možemo loše da pričamo o njima. Preuzimam odgovornost, nemam nikakav problem s tim, ja postavljam igru i biram igrače. Dosta puta smo imali jasan plan, znali smo šta smo hteli, ali nedostajala nam je strast. To je imao Partizan, a mi nismo ni danas, ni u poslednje vreme. Negde smo dosta rano osvojili prvenstvo, došlo je do pražnjenja. Partizanu je cela sezona stala u ovih 90 minuta, i mi smo znali to. Nama očigledno nije stala sezona u ovih 90 minuta. Tu strast nismo imali, ali to je pitanje za mene i na tome ćemo raditi - poručio je Milojević.

MILOJEVIĆ UTUČEN: Želeli smo žarko, ali NISMO IMALI NI IZGLEDNU ŠANSU!

Trener Zvezde čestitao je rivalu na osvojenom trofeju.

- Čestitam Partizanu na Kupu. Obe ekipe su igrale da naprave što manje grešaka. Ako bismo pogledali utakmicu u nekoj našoj pripremi, mi smo pretpostavili da će Partizan biti u bloku i da će probati preko kontranapada. Nismo imali rešenja, jer nismo imali hitrinu i brzinu. Imali smo dosta igrača van igre. Na kraju, nismo ni imali izglednu šansu. Partizan je iz prekida dao gol i osvojio Kup. Sezona je bila naporna, ali došlo je da vidimo gde smo i šta smo i da vidimo s kakvim ćemo snagama u novu sezonu. Igrači su sad na zasluženom odmoru. Čeka nas naporna sezona, ništa manje lakša nego ova.

Foto: Starsportphoto

 

Milojević ističe da je problem bio u mentalitetu njegovih igrača.

- Videćemo u analizama gde smo pogrešili sasvim je normalno da smo ispražnjeni. Partizan je imao pritisak, a mi smo bili rasterećeni, to je pitanje svih pitanja. I ubeđen sam, to je mentalitet naših igrača. Oni jedva čekaju da se završi sezona i zato moramo da nađemo neko rešenje. Bilo šta da hoćemo da uradimo sledeće sezone, moramo ovu da ostavimo u arhivi. Imam dobar igrački kadar, biće igrača koji će da dođu. Nadam se da ćemo uz dobre pripreme biti spremni za 1.kolo kvalifikacija - poručio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Alo,bato,treneru ne štiti kilavce?Nesi ti igrao na terenu!Oni su glumili baletane.Mislili su da Partizan tu nema šta da traži?Jebala vas ona kretenska parola!Sramota!To vas je i oduzelo ,,duplu krunu,,? Nađite autora te,kako napisah,kretenske parole i najurite ga na kraj sveta?Taj će uvek da vas maleriše.

moma52

pre 4 godine

Meni ostaje izjava nakon utakmice,kao utisak,koji govori sve o ovom čoveku.On nije našao za shodno da čestita Partizanu po završetku meča,verovatno dok ne dobije dozvolu za tako nešto.Ima 30 skupih igrača,a odigra finale praktično bez šuta na gol,a da ovi iz Partizana nisu bili sebični mogli su da demoliraju "veliku" Zvezdu. Toliko su hvaljeni ,da su umislili da je dovoljno da se pojeve na utakmici i uzmu pehar.Milojević uz logistiku kompletne sportske i političke države,osvaja neka prvenstva i on se u tim komfornim situacijama oseće kao riba u vodi.Gde je on to još pokazao da je veliki trener? U Zvezdi je Kosanović najzaslužniji za sve ,kao što je i u Partizanu Đuričić,čovek pun znanja i iskustva.Prema tome Miloje,ako si pametan uzimaj pare i beži u Kinu dok te još traže,a vrlo uskoro ćeš biti još jedan u nizu koji je dobio otkaz.Sreća i sve što te je pratilo (Krasnodar,Salcburg) je izgubilo rok trajanja i sada dolazi na poravnanje,jer je u sportu to nepisano pravilo.Onaj Borjan košara dve godine i ima ludu sreću,ali juče i na nekim ranijim utakmicama i to nestaje(mislim da ni petlići ne stoje na terenu,pogubljeno, kao on juče).

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

naravno da si ti kriv,zato idi iz ZVEZDE sto pre da vise nikad nemas sansu da budes kriv u ZVEZDI,tvoj kukavicki stil igre su svi provalili,a o tvojoj demagogiji da ne trosim reci IDI IZ ZVEZDE!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija