• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

08:18

SVI JUNACI... Posle poraza od Partizana pred novinare je izašao SAMO Zvezdin kapiten

Crvena zvezda

SVI JUNACI... Posle poraza od Partizana pred novinare je izašao SAMO Zvezdin kapiten

Podeli vest

Iza fudbalera Crvene zvezde je sjajna sezona, ali... Poraz u finalu Kupa od ekipe Partizana (1:0) teško je pao svima u crveno-belom taboru. Jedini je kapiten Vujadin Savić izašao pred novinare

Dok su se njegove kolege "razbežale", i nisu želeli da daju svoj komentar utakmice, iskusni defanzivac je postupio potpuno drugačije.

Ja nikada ne bežim od odgovornosti. Mislim da je svim igračima, i meni kao kapitenu, obaveza da se pojavimo pred medijima i kad je dobro i kad je loše. Iskreno, mnogo mi je teško. I svim mojim igračima. Utučeni smo, na ovakav način da završimo sezonu - rekao je Savić.

(VIDEO) TROFEJ KUPA STANUJE U HUMSKOJ! Ostojić rastužio "Marakanu", Zvezda će još čekati na duplu krunu

Kapiten je dao primer svima, treba ostati veliki i u pobedi i u porazu. Neki igrači Zvezde su izjave dali na terenu, ali jedini je posle meča pred novinare izašao Vujadin Savić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baron

pre 4 godine

Sram Vas bilo zar se tako igra fudbal.Niste uputili ni jedan čestit udarac na gol.Veliki trener je izveo dezorijentisanu ekipu na teren nije znalo ni ko pije ni ko plaća.Interesuje me samo ko to ima višak para da Vas kupi u prelaznom roku.Po treba da se sramite sami sebe pa onda i javnosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija