• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2019

08:00

BRIGA MANJE ZA MILOJEVIĆA! Borjan ne ide nigde, hoće opet u Ligu šampiona i duplu krunu iduće sezone!

Crvena zvezda

BRIGA MANJE ZA MILOJEVIĆA! Borjan ne ide nigde, hoće opet u Ligu šampiona i duplu krunu iduće sezone!

Podeli vest

Nema odmora za čelnike Crvene zvezde i trenera Vladana Milojevića. Sezona je završena, ali pred crveno-belima su kvalifikacije za Ligu šampiona, pa sledi rekonstrukcija tima

Žele u Ljutice Bogdana što pre da skockaju tim i spremni dočekaju početak kvalifikacija, a golman Milan Borjan im je bar malo olakšao posao.

Strepeli su navijači Zvezde da li čuvar mreže ostaje na Marakani i dobili su odgovor koji ih je obradovao.

– Ne idem nigde! Hoću opet da igram Ligu šampiona i da osvojimo duplu krunu u narednoj sezoni. Imam ugovor još četiri godine, ne mrdam iz Zvezde – istakao je za Žurnal Borjan.

ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Vezista hoće ponovo da dovede fudbalske gigante na "Marakanu"!

Pre nekoliko dana je i Marko Marin poručio da ostaje u Crvenoj zvezdi, pa se može reći da su crveno-beli već "završili" dva jaka pojačanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Najbolja vest da ode

pre 4 godine

Milojevic prepotentni umisljeni bunkeras.Zvezda treba najuriti Mrkelu,doveo grdna pogresna pojacanja.Treba najuriti ove beloruse Milunovica on ko neki skeladzija,Ivanica nulu.Stojkovica najvecu rupu u odbrani,Rodica,Jovicica.Ali pre svih trenera koji u svim derbijima nadigran.U kupu nije imao sut ka golu.Nema pas igru,borbenost,u svaki derbi Zdjelar i Scekic naprave po20 faulova,oderu ih od batina i on nema resenja.Vukanovic momak jedini koji se borio trcao i on bi trebao da igra pre mnogih.Zaboravio sam trenerovog ljubimca Bena,padavicara od 32 godine koji veze nema,neznam sto ga trener obozava,pitajte Mrkelu?A Zvezdinu decu ne pusta,Melega najurio.Dzabe Borjane ostajes,zivi bili pa videli.Ko je Milojevic da se igra sa nama,on Zvezdu voli za pare,a mi ostajemo verni do kraja.Zato rok upotrebe mu je pri kraju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija