• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2019

11:16

BEN PAO U FORMI ZBOG POSTA! Nije jeo i pio tokom dana još od 6. maja!

Crvena zvezda

BEN PAO U FORMI ZBOG POSTA! Nije jeo i pio tokom dana još od 6. maja!

Podeli vest

El Fardu Ben u poslednjih mesec dana postizao je golove, brojao i asistencije, bio je strelac i u 160. večitom derbiju (iz penala), ali je jasno da nije onaj isti igrač iz letnjih kvalifikacija kada je sa šest golova trasirao put crveno-belima u Ligu šampiona

U finalu Kupa protiv Partizana (1:0) nije predstavljao nikakvu opasnost za gol Vladimira Stojkovića, ali kako prenosi Mocartsport na Marakani su očekivali da bi El Fardu Ben mogao da kalira u formi zbog ramazanskog posta.

Ben je pripadnik muslimanske veroispovesti i pridržava se religijskih običaja. Ove godine ramazanski post je počeo 6.maja, što znači da El Fardu Ben nije jeo i pio preko dana već tri sedmice i da je u takvim okolnostima morao da trenira i ispunjava profesionalne obaveze.  U Crvenoj zvezdi su morali da se pomire sa ti, a trener Vladan Milojević pokušavao je donekle da rastereti El Fardu Bena tokom ramazanskog posta.

BRIGA MANJE ZA MILOJEVIĆA! Borjan ne ide nigde, hoće opet u Ligu šampiona i duplu krunu iduće sezone!

(VIDEO) POČELO JE, ZVEZDA PRAVI TIM ZA LIGU ŠAMPIONA! Milojević hoće ovog levog beka!

Za vreme Ramazana islamskim vernicima je od zore do zalaska sunca zabranjeno konzumiranje bilo kakve hrane i pića (uključujući i vodu). Kod sportista postoje odstupanja. Fudbaler Crvene zvezde je mogao da traži dozvolu sveštenog lica da se ne pridržava posta, ili da davanjem novca ljudima slabijeg materijalnog stanja jednostavno otkupe post. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija