• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2019

13:57

VANREDNO NA "MARAKANI"! Nimalo prijatan pogled na spisak igrača koji su na izlaznim vratima iz Zvezde

Crvena zvezda

VANREDNO NA "MARAKANI"! Nimalo prijatan pogled na spisak igrača koji su na izlaznim vratima iz Zvezde

Podeli vest

FK Crvena zvezda sprema pravu rekonstrukciju tima nakon prilično dobre, ali porazom u finalu Kupa Srbije začinjene sezone, zbog koje je osetna promena pred start evropskih kvalifikacija više nego neophodna

Izuzev nekolicine pojedinaca koju su uslovno rečeno sigurni za narednu sezonu, ekipa Vladana Milojevića bi u novi evropski pohod mogla da uđe potpuno drugačija u odnosu na prehodna dva leta.

BRIGA MANJE ZA MILOJEVIĆA! Borjan ne ide nigde, hoće opet u Ligu šampiona i duplu krunu iduće sezone!

Kako saznaje Hot Sport, ispred zacementiranog Milana Borjana mogli bi od naredne sezone da se nađu potpuno novi igrači, pošto je na "Marakani" procenjeno da je možda došlo vremena da se zahvali na saradnji nezamenljivom triju - Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću i Milanu Rodiću.

BEN PAO U FORMI ZBOG POSTA! Nije jeo i pio tokom dana još od 6. maja!

Ugovor ističe i trećem golmanu Nemanji Supiću, pa je za očekivati da saradnja ne bude produžena, dok su male šanse da Stefan Hajdin i na leto nosi crveno-beli dres.

Završena je misija za Rašida Sumailu i Džonatana Kafua, na izlaznim vratima su i vezisti Goran Čaušić i Lorenco Ebisilio, a u slučaju adekvatne ponude "Marakanu" bi mogli da napuste i Marko Marin, Branko Jovičić i Mohamed El Fardu Ben.

(VIDEO) POČELO JE, ZVEZDA PRAVI TIM ZA LIGU ŠAMPIONA! Milojević hoće ovog levog beka!

Biće prilično vrelo leto u redovima srpskog šampiona, čak i u slučaju da se deo od najavljenih odlazaka obistini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija