• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2019

20:51

(VIDEO) ZVEZDA NAPADAČA PRONAŠLA U ITALIJI! Crveno-beli dovode pojačanje iz Serije A?

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA NAPADAČA PRONAŠLA U ITALIJI! Crveno-beli dovode pojačanje iz Serije A?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da pripreme za narednu sezonu započnu dodatno pojačani. Na meti crveno-belih nalazi se napadač Frosinonea Marselo Trota

Nakon jako uspešne sezone, Zvezdi će primarni cilj biti da rastereti igrački kadar, odnosno da proda igrače koji nisu dobijali šansu tokom prethodne takmičarkse godine.

LJUBIMAC "DELIJA" OSTAO BEZ KLUBA! Stranac koji je nosio kapitensku traku crveno-belih napustio Tursku!

Takođe, u isto vreme traži se zamena za Ričmonda Boaćija i Dejana Joveljića koji će po svemu sudeći napustiti Ljutice Bogdana tokom leta. Jedna od želja crveno-belih je napadač Frosinonea Marselo Trota.

Fudbaler koji ove sezone nije dobijao mnogo šanse u italijanskom klubu jer je odigrao svega 13 utakmica i to bez učinka. Međutim, crveno-beli su spremni da fudbaleru kome ističe ugovor sa sadašnjim klubom 2022. godine pruže šansu da pokaže šta zna.

ZVEZDIN TIM VREDI TRI PUTA VIŠE OD DUGA! Terzić sumirao utiske posle uspešne sezone!

Ideja Zvezde je da dovedu napadača na pozajmicu, a ukoliko budu zadovoljni nije isključeno da otkupe ugovor Italijana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59