• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

12:14

BOMBA NA "MARAKANI"! Navijači u transu, vraća se miljenik "delija"?

Crvena zvezda

BOMBA NA "MARAKANI"! Navijači u transu, vraća se miljenik "delija"?

Podeli vest

Nenad Krstičić je pre samo pola godine napustio Crvenu zvezdu, ali želi da se vrati na "Marakanu"

Iskusni vezista je u januaru pojačao AEK iz Atine, međutim, stvari su se u poslednje vreme promenile, pa Blicsport tvrdi da je na pomolu povratak u Beograd.

Što se tiče visine transfera, isti izvor tvrdi da bi Grci pristali da im se plati onoliko koliko su oni izdvojili za jednu od omiljenih "sedmica" iz Ljutice Bogdana - 500.000 evra.

Foto: REUTERS/Marko Djurica

Nenad Krstičić

Krstičić je u Zvezdu došao 2017. godine iz Alavesa, odigrao 13 utakmica u Superligi, postigao jedan i namestio dva pogotka, dok je u Ligi šampiona sa kvalifikacijama odigrao 13 mečeva, jednom bio strelac i asistent. Jedno je sigurno - navijači bi bili van sebe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tadija64ZEMUN

pre 4 godine

AEK brzo video sta je kupio,pa bar da vrati sta je dao

milan

pre 4 godine

Samo m interesuje ko bi bio van sebe hahahahah, pa da može igrao bi tamo a ne kod nas još ako imamo ambicije za LŠ (jer sigurno nemamo ako jega vraćamo), sa njim koji ne može da igra u prosječnoj ekipi osredenje lige.

Igor

pre 4 godine

Ti očigledno si čuo za Krstičića kada je došao u Zvezdu. Da te obavestim da je nekoliko sezona proveo u Italiji igrajući za Sampdoriju. I to nije bio na klupi nego uglavnom na terenu. Bio je jedan od ključnih igrača koji su Zvezdu uveli u LŠ.

milan

pre 4 godine

Buraz bio sam ja kapiten svih selekcija u školi ali bio. Znam ja ko je on vjeruj, ali ako ne možeigrati u AEK a pred kraj odalsa iz Zvezde imao je loše partije ako se sjećaš ili si prespaovao par mjeseci.

Pravo pojacanje

pre 4 godine

Najuriti najvecu rupu u odbrani Stojkovica,skeladziju Milunovica,covek rodjen da bude skeladzija kakav crni fudbal.Rodica ,Bena padavicara od 32 banke,Jovicica,vratiti Melega i najuriti bunkerasa Milojevica.Mekelu oterati zbog pojacanja koja nisz pojacanja a kostala debelo.Neko mladji neka to radi.Krsticic je pravi potez.

Marko

pre 4 godine

Ma kakvo je ono crno pojacanje. Uzas. Isto tako je groblje povuklo Zdjelara iz Grcke, jer ni taj tamo nije uspeo, pa dosao nazad i sta su dobili..? Nista. Tako cemo i mi proci sa ovim nesretnikom. Grcka je prosecna liga i ako tamo te nece, zaista ti samo ostaje nasa jad liga. To nije materijal za LS ni blizu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija