• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2019

22:35

BOLJI SAM GOLMAN OD VLADIMIRA STOJKOVIĆA! Milan Borjan raspalio vatru, "grobari" će poludeti!

Crvena zvezda

BOLJI SAM GOLMAN OD VLADIMIRA STOJKOVIĆA! Milan Borjan raspalio vatru, "grobari" će poludeti!

Podeli vest

Čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan ove sezone dobitnik je nagrade "Ilija Pantelić" za najboljeg golmana u Superligi Srbije

Borjana je malo pecnu kolegu na golu Partizana - Vladimira Stojkovića.

- Bolji sam golman od Vladimira Stojkovića. To ne znači da ga ne cenim kao čoveka. On je sjajan momak, znamo se i privatno, o njemu mislim sve najbolje. Veoma ga poštujem, kao što poštujem i Sašu Ilića -  istakao je za Anadolu Agency (AA) Milan Borjan.

Čuvar mreže crveno-belih žali što se legendarni kapiten večitog rivala penzionisao.

- Sale je legenda srpskog fudbala, način na koji su ga navijači ispratili u penziju dovoljno govori o njegovoj veličini. Iskreno, žao mi je što se oprostio. Mislim da je lagano mogao još dve godine da igra fudbal na vrhunskom nivou.

(VIDEO) "DELIJE" U ŠOKU! Užasna odbrana Zvezde, Ostojić utišao navijače crveno-belih!

 

Foto: Starsportphoto

 

Takođe, pomenuo je da žali jer nije branio za Srbiju, već za reprezentaciju Kanade.

Postoji i dalje neka mala žal za reprezentacijom Srbije, ali Kanada je učinila mnogo za mene i moju porodicu i ovo je bio jedini način da joj se odužim. Onda kada nam je bilo najteže, oni su nas prihvatili i ponudili nam krov nad glavom. Kanadski fudbal napreduje u poslednje vreme. Sada je Savez u saradnji sa FIFA-om osnovao ligu koja broji sedam klubova. To je veliki korak ka popularizaciji ovog sporta i tribine će iz godine u godinu biti sve punije.

OVO SU "DELIJE" SATIMA ČEKALE! Terzić konačno progovorio o dolasku Kolarova u Zvezdu!

Osvrnuo se i na kiks u finalu Kupa Srbije, kojim je Partizan osvojio trofej.

Ne opterećujem se previše greškom u finalu Kupa. Neću dozvoliti da mi ta jedna situacija utiče na samopouzdanje i da baci senku na sve ono što sam uradio tokom cele sezone. Desi se, bože moj. I najbolji greše. Krenuo sam na loptu posle centaršuta Pantića i napravio sam procenu da ću sigurno da je uhvatim. Došlo je do sudara sa Milunovićem i nisam mogao da intervenišem. Ostojić je to iskoristio i pogodio mrežu. Nema veze, idemo dalje. Naučio sam da se borim sa problemima i siguran sam da ću i ovo brzo prevazići. Jedva čekam početak nove sezone u kojoj želimo još jednom da napadnemo Ligu šampiona i duplu krunu u domaćem prvenstvu – poručio je Borjan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17