• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2019

13:13

NEMA PROSTORA ZA GREŠKE! Tomić pred Megu: Dobra odbrana, bez pada koncentracije...

Crvena zvezda

NEMA PROSTORA ZA GREŠKE! Tomić pred Megu: Dobra odbrana, bez pada koncentracije...

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da u predstojećim mečevima polufinala Superlige Srbije protiv Mega Bemaksa (nedelja, 19.00) nema prostora za greške i istakao da njegova ekipa mora da odigra dobro u odbrani i da ne sme da dozvoli pad koncentracije

- Prvi deo takmičenja smo odigrali dobro, ali sada nas očekuju mečevi sa ekipom Mege u polufinalu gde nema prostora za greške -  rekao je Tomić. 

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju ekipu Mega Bemaksa u prvoj utakmici polufinala Superlige Srbije. Druga utakmica je na programu u utorak.

Recept se zna
 

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da njegova ekipa dobro poznaje Megu.

- Dobro poznajemo ekipu Mege, igrali smo tri puta ove sezone sa njima. Mlada ekipa, igraju agresivno, posebno u odbrani, rastrčani su, a tokom sezone sticali su iskustvo igranjem u regionalnom takmičenju. U tim im se vratio Bitadze, a doveli su i Ilića iz Igokee. Ova prva u polufinalu je najvažnija. Vrlo je važno da smo kompletni, dobro treniramo i spremno dočekujemo ovu utakmicu. Recept se zna - jaka odbrana koja otvara mogućnost lakih poena u napadu i bez padova koncentracije koji u ovoj fazi mogu da koštaju - dodao je Dobrić. 


Crveno-beli su prvu fazu takmičenja, u Grupi A, završili bez poraza u 10 utakmica, dok je Mega takmičenje u Grupi B okončala na drugom mestu na tabeli sa skorom 7/3.
 
- Naš rival u dobrom ritmu ulazi u ovo polufinale. To je mlada ekipa koja je skupljala iskustvo igrajući ABA ligu ove godine. Uz to, ne treba zaboraviti da su jači za Bitadzea koji se vratio iz Budućnosti. Ekipa Mege nema pritisak pred ove mečeve i sigurno će igrati rasterećeno i agresivno -  rekao je Tomić.

- S druge strane, mi smo već odavno naveli šta je naš cilj, a da bismo do njega došli moramo da budemo na našem nivou, da igramo dobru odbranu, da nema padova koncentracije -  dodao je trener Zvezde. 

Tomić će za predstojeći meč moći da računa na sve igrače koji su prijavljeni za Superligu, pošto povreda Ognjena Dobrića nije teže prirode.


Prva utakmica polufinala Superlige Srbije izmedju Zvezde i Mege igra se sutra od 19.00.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija